Yine Gel Ya Şehr-i Ramazan

Allah tüm oruclarinizi kabul etsin insallah.

Simdi epey bir zaman oldu, herkes alisti sayilir oruca..

Sahurda sürekli yumurta (kahvalti türü) takilmak nekadar dogru acaba? sizler sahurda neler tüketiyorsunuz acaba?

Son gece 5-6 dilim kızarmış ekmek yedim. Suyu da çok içmedim. En çok 2 bardak. Ve çok rahat bir gün geçirdim.

Ama yumurtanın açlık hissini önlediğini herkes söylüyor.

Allah tüm oruclarinizi kabul etsin insallah.

Simdi epey bir zaman oldu, herkes alisti sayilir oruca..

Sahurda sürekli yumurta (kahvalti türü) takilmak nekadar dogru acaba? sizler sahurda neler tüketiyorsunuz acaba?

yumurta dogru secim. tok tutar. bide süt icerim ben. dedigin gibi bizde kahvalti türü yeriz.

Iftarda insan doymayacagini saniyor ama hic olmadigi kadar hizli doyuyor. Benim tavsiyem zorlamayin fazla iftarda. Sonra acayip rahatsizlik cöküyor.

udevanyq.jpg

Ne olacak benim halim :(

2 kaşık yemek, 1 dilim ekmek ve yarım şişe su.. İşte benim iftarım...

Ramazan başladığından bu yana 5 kilo vermişim. :(

Ne olacak benim halim :(

2 kaşık yemek, 1 dilim ekmek ve yarım şişe su.. İşte benim iftarım...

Ramazan başladığından bu yana 5 kilo vermişim. :(

Gastrointestinal rahatsızlığın yok muydu senin abi dikkat et gerçi dinlendirmekte iyi geliyormuş ama doktora da danışmakta fayda var

sahuru yaptk hayırlısı

Gastrointestinal rahatsızlığın yok muydu senin abi dikkat et gerçi dinlendirmekte iyi geliyormuş ama doktora da danışmakta fayda var

Evet. Çok şükür uzun zamandır o konuda rahattım. İnşallah tekrarlamaz. Çok fazla dikkat ediyorum zaten. Eğer rahatsız etmeye başlarsa gideceğim doktora.

Allah Tuttutuğumuz ,Tutacağımız oruçlarımızı kabul eylesin .

HAYIRLI SAHURLAR , RENKDAŞLAR .

Hayırlı sahurlar beyler. Önümüzdeki hafta uyanmanızın onlarla bir ilgisi olmasa bile davulculara 1-2 lira ateşleyin. Gelenektir.

Gun isigi cikti ezan okundu ve niyetlendim diyelim ama acilen abdye gittim ve orda henuz hava aydinlanmadi ezanda okunmadi nasil cikicam isin icinden?

Geri
Üst Alt