- 18 Şubat 2011
- 142.979
- 62.156
- 1.868
yaptigi sayisiz katliama ragmen puan kaybetmeye devam ediyorlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kadin kendisini ve Cuneyt Cakir'i terfi edip UEFA gozlemcisi bile yapmisKadın hala o koltukta oturacak mi
Kadın 10 yerden maaş alıyor. Aliden aldığı primler hariç. Guzel yere dükkan açtı. Neymiş ilk kadın hakemmis. Çok büyük iş.Kadin kendisini ve Cuneyt Cakir'i terfi edip UEFA gozlemcisi bile yapmis
![]()
hic bisi olmaz chp kazanırsa eminim15 Mayıs da çok dava dosyaları açılacak
Maçı izlemedim de adam penaltıyı VAR devreye girmeden Kadir Sağlam görebilirdi diye düşük not vermemiş mi? Çok fener lehine değil gibi. Ayrıca Başak maçında bizi doğrayan eleman değil mi? Lale bunu destekliyor açık şekilde işte.Söylediği iddialar istanbulspor fener maçı içinmiş. İstanbulspor’un kazandıgı penaltı içinmiş bu iddialar
Yani bizim düsündügümüz gibi fener lehine bir durum yok, tam tersi gibi duruyor yanlış anlamadıysam
Evet şimdi tekrar baktım da vardan dönen pozisyonmuş bu.Maçı izlemedim de adam penaltıyı VAR devreye girmeden Kadir Sağlam görebilirdi diye düşük not vermemiş mi? Çok fener lehine değil gibi. Ayrıca Başak maçında bizi doğrayan eleman değil mi? Lale bunu destekliyor açık şekilde işte.