Yolanthe Cabau Türkçe Konuşması

Yasar Aslan

10 Numara!
[media]https://www.youtube.com/watch?v=Ujgm_QCnobQ[/media]

vay be bulbul gibi sakiyor :) masallah bu kisa surede bu kadar guzel konusmasi inanlimaz alexin esi veya diger yabanci futbolcularin esleri yillardir turkiyede 2 kelime turkce konustuklarini gormedim..

Türkiye'yi sevmesi çok önemli çünkü gitmek isterse Wesley'ı da yaninda götürür.

benim babaamin fransizca konusmasindan daha guzel konusuyor

Karakterli profesyonel bir futbolcunun en az kendisi kadar profesyonel ve sempatik karısı

Vay be helal olsun kadın 10 numara konuşuyor. Zaten ilk geldiği.gün söylemişti.ders alacağız diye wes de konuşuyor mu acaba

tatli kari karsilikli birer kadeh beyaz sarap yudumlamak isterim yolantheeeee ile

tatli kari karsilikli birer kadeh beyaz sarap yudumlamak isterim yolantheeeee ile

sneijder.jpg

benden iyi türkçe konuşuyor helal olsun

seviyorum bu karıyı

Vay bee yengemize bak helal olsun :)

Avrupa mantalitesi iste insanlar rahat ve komunikasyondan cekinmiyor. Iclerine kapanik degiller.

Ornegin bizim yurt disinda yasayan turkler yillardir yurtdisinda ve yarisindan fazlasi yasadigi yerin dilini bilmiyor.

Adam da tam türk tüccari. Kaziklamaya calisiyor foyasi ortaya cikinca tamam yaparim :D

Türkcesi bizim @Arif Ulu dan iyi :asd: :asd: (Saka yapiyom la) Demekki isteyince oluyormus. Helal be Yenge. Wesley de ögrensin, kariyerinin sonuna kadar bizde kalin :) Yakinda Wesley den de basin toplantisinda türkce konusmasini bekliyoruz :D

I am the one who knocks!

Geri
Üst Alt