- 18 Eylül 2018
- 15.917
- 12.238
- 1.473
Oktay rolü için Konyalı 1.90 maviş gözlü bir aday varmis
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ya yıllardır final bölümünü izlememiştim bilerekNası yav ormandaki kulübe havaya uçup ölmemişmiydi bediş hanım

Sevdim öldü renkdaşKonu içinde mesaj alıntılarında Recep Yıldırım diye birinden bahsediliyor. Ama kendisine konu da rastlayamadım.![]()
Sana diyor @Recep BurukKonu içinde mesaj alıntılarında Recep Yıldırım diye birinden bahsediliyor. Ama kendisine konu da rastlayamadım.![]()
Doğrudur geldi öyle bir teklif.Oktay rolu icin @Erman Türker e teklif gitmiş
Kaliteli oyuncular erkek, kadın aslında baya çok var ama bir çok proje de böyle vasatı aşamayan şarkıcıda, mankenden v.s. olma kişileri kullanıyorlar.Captan dusmus eski kadin oyuncular, sarkicilar pirim yapabilmek icin nereye yoneleceklerini sasirmis vaziyette..
Hatta oyuncu olmasina da gerek yok..
Genel olarak kadinlar..
25 yas ve ustu kadinlarin isi cok cok zor..
Sanslari bol olsun..
Kaliteli oyuncular erkek, kadın aslında baya çok var ama bir çok proje de böyle vasatı aşamayan şarkıcıda, mankenden v.s. olma kişileri kullanıyorlar.
Mesela burada istisnalardan biri şarkıcı Emre Altuğ'dur, bir çok dizi ve filmde oynuyor ama onun oyunculuk eğitimi de var.
Yaş konusuna gelince iyi ve kaliteli oyuncu da kendini belli ediyor. Demet Evgar Aile Arasında filminin 2. serisi 2 Aile Arasında filmi de vizyona girecek.
2 filmde de Demet hanım 1 başrol, zaten yıllardır oynadığı tüm projelerde öyle. Yılların oyuncusu Erdal Özyağıcılar 2. başrol (Bizimkiler dizisinde çocuklarını oynayan sanatçılar bile Demet hanımdan yaşça büyük).
En son Kral Kaybederse dizisinde Aslıhan Gürbüz, Handan Baran gibi zor bir karakter rolünde bence ödül hak edecek kadar oynamıştır.
Arka Sokaklarda Ceycey Müdür Ebru Cündübeyoğlu, böyle doğru örnekler de var.
Tamam Baltazar.sevmem