Yöneticiler UEFA'nın Verdiği Kararı Beğendi

İSTİFÂAAAAAA DEFOLUN LAN !!!
SENE BAŞINDA SATSAYDİNİZ EVLATLARI CEZA ALMAZDIK

__☆______☆_______☆_______☆__
Sent by Note 4, sponsored by Prandelli.

İşte bak sövülesi bir durum.Sırf birilerinin evlat aşkına ne kadar yeteneksiz varsa kadroda tuttuk.

neden begenmisler uefa 5 yil ceza verecekti de bizim mi haberimiz yok

Cezaya seviniyor rezalete bak!!! Böyle gerizekalılar bizi yönettiği sürece burnumuz boktan kurtulmaz.

gercekten inanilir gibi degil. utaniyorum.

bu arada bu taraftara boyle yonetim ve boyle cezalar mustahak.

Begenin Allahin cezalari begenin.

Ne basiretsiz yonetim toplulugudur bu ya

Sent from my SM-G920W8 using Tapatalk

Hangi yöneticiler bunlar? Beğeni sistemi gizli içerik dediğinden göremiyorum

__☆______☆_______☆_______☆__
Sent by Note 4, sponsored by Prandelli.

Tam dursun capsizinin istedigi ortam olustu. Sneijder muslera poldi filan satilir. Rezil yerli tayfasina bir bok olmaz. Seneyede selcuk umut sabri olcan vs. capsizlariyla ugrasiriz.

Onlar bile +1 nasil kalkti diye sasirmislardir o yuzden begenmeleri normal. :red:

Bunlar savunmasında fazla ceza vermeyin 1 yıla razıyız bile demiş olabilir. Maalesef yönetim 3. lig takımını bile yönetecek seviyede değil.

1 yil cok sikinti degil bence. Yeni bir yapilanmaya gidilerek seneye genc bir takim kurulmali. Bu sene zaten bu takim gitse gitse max uefaya gider ondada bir halt yiyemez. O nedenle planlar 2017-2018 sezonu icin yapilmali.

Son düzenleme:
1 yil cok sikinti degil bence. Yeni bir yapilanmaya gidilerek seneye genc bir takim kurulmali. Bu sene zaten bu takim gitse gitse max uefaya gider ondada bir halt yiyemez. O nedenle planlar 2017-2018 sezonu icin yapilmali.

onur zaten problem 1 sene men yememiz degil. daha oncede gidemedigimiz oldu. o kadar abartilacak bir sey degil.

asil problem bu yapilanmayi kicina don pantolon bile alamayan dursun capsizinin yapacak olmasi.

iste bu korkunc bir tehlike.

yoksa duzgun bir yonetim ve duzgun yabanci bir hoca olsa bu bir senelik ceza artiya bile donusturulur.

onur zaten problem 1 sene men yememiz degil. daha oncede gidemedigimiz oldu. o kadar abartilacak bir sey degil.

asil problem bu yapilanmayi kicina don pantolon bile alamayan dursun capsizinin yapacak olmasi.

iste bu korkunc bir tehlike.

yoksa duzgun bir yonetim ve duzgun yabanci bir hoca olsa bu bir senelik ceza artiya bile donusturulur.

Bu yonetimin omru arenada fenerbahce macina kadar. Ben bu senaryolari cok gordum. Adnan Polat nasil gitti Hagi nasil gitti bir hatirla. fenerbahceyle yaptigimiz sulu derbiyi hatirla. Bizde cok ilginctir kendi evimizde bunlara yenilmeden birsey degismiyor.

Geri
Üst Alt