Yöneticimizden İddialı Açıklamalar

Emre Karaca

10 Numara!
Bu açıklamalar üzerine konu açma gereği duydum, bence çok fazla iddialı.

Emir Sarıgül ‏@emirsarigul 6 dk.

Güzel gelişmeleri hep birlikte yaşayacağız ve göreve gelirken bir sözümüz vardı ülkemize getirmediğimiz tek kupa olan şampiyonlar ligi kupa+

Emir Sarıgül ‏@emirsarigul 5 dk.

sını da, 4. Yıldızı da bu sene biz takacağız hiç merak etmeyin...

Bu sene alacagız diyor clyi?

Gecen sezon da diyordu aynisini Chelsea ile eslesmeden once

Babasının oğlu.O da İstanbul'u alıyordu güya.:DD

Bu Emir Sarigül gecende demisti CLyi alacagiz diye. Ne iciyorsa bende istiyorum.

Simeone bitmiş

Vodafone 975N cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fresh_ayran.jpg

amcamin tansiyonu cikmis.ayran iyi gelir.

Biraz anlam kayması olmuş galiba CL için bu seneyi kastetmiyor .

simdi cidden cl kupasini kaldirsak fenevliler bu twitleri önümüze koyup "cincon sike yapti" derler :asd:

Politik söylemler işte. Klasik Türk insanı profili. Dayanaksız sallama.

Adama sorarlar CL'yi alacak ne yaptın, hangi atılımlarda bulundun.

Ne idüğü belirsiz hocanla mı forvetinde ki Burak'la mı alacan kupayı. 700 Milyon $'lık takımı gruplardan çıkaramamış adam gelip seni mi şampiyon yapıcak CL'de.

Tutar Jurgen Klopp ya da Simeone'yi getirirsin bak orasını bilemem o zaman ağzından çıkan cümlenin ciddiliğine inanırım. Gerisi hava civa.

adam bu sene kupayı alacaz dememiş ki vizyonumuz bu hedefimiz bu diyor nesi yanlış bunun ?

isterseniz hedef olarak ziraat kupasını göstersin?

Emir Sarıgül iddialı açıklamaları seven birisidir. Buda onlardan birisi.

★SⅢ Tapatalk★

Bu ülkede bulunuyorsan zor dostum. Futbolun icine s.cmak icin hersey yapiliyor. En basta su lanet olasi sinirlama. CL sampiyonu Real Madridin en fazla top toplayicisi olabilecek adama iyi yedek diyoruz.

güzel kafa tebrik ediyorum yöneticimizi ne içiyorsa sabri turgut doğan şahin burak yılmaz balta umut aydın ile cl alıyor

Amma ucmus, bunu fenerli gorse kesin bizim UEFA ile isbirligi yaptigini dusunur.. :DD

Drogba'nın Soma'ya 1 milyon bağışladığını söylemişti, Drogba da yalanlamıştı. Hesap sahte olabilir.

Siz yabancı sınırını kaldırtın CL'yi kazanmış gibi olursunuz gözümde :D

Babasinin da takiminin da karsisinda sikeci pislikler oldugu gercegi de var tabii . Hirsizlarin kazandigi memlekette yasadigimiz icin babasi kaybetti takimi da 2. oldu .

Ankara'da bayağı şike döndü ama İstanbul'da döndüğünü sanmıyorum.1 milyona yakın fark yedi Sarıgül.Zaten pek itiraz da etmedi.Ayrıca Sarıgül diğer şikeci Fenerbahçe'yi twitter'dan kucaklamış birisidir.

Ankara'da bayağı şike döndü ama İstanbul'da döndüğünü sanmıyorum.1 milyona yakın fark yedi Sarıgül.Zaten pek itiraz da etmedi.Ayrıca Sarıgül diğer şikeci Fenerbahçe'yi twitter'dan kucaklamış birisidir.

Assagi yukari oy verilen her yerde hirsizlik yapiyorlar cok az istisna vardir . Istanbul'da da buyuk dolaplar dondurduler ama oyle bir hal aldi ki ulke kime sikayet edeceksin ? akpolise mi ? aksavciya mi ? ak mahkemeye mi gideceksin ? ak karakola mi ? Mansur Yavas gitti de ne oldu ? Sonuc degismez Turkiye artik Muz Cumhuriyetidir . Cozumu bellidir ki bu cozum askeri degil sivil olmalidir .

Geri
Üst Alt