Yönetim Acilen Basın Açıklaması Yapmalıdır

Barbaros Kaplan

10 Numara!
Merhaba renktaşlar.Biz verilen rezil kararlardan sonra direkt Mhk ve Federasyonu sorumlu tutup gerekeni yapmaları konusunda uyarmıştık.Ne Fenerbahçe,ne Beşiktaş,ne de Başakşehir hakkında bir bildiri yayımlamadık.Ama şu an rakiplerin ve medyadaki farelerin açıklamalarına bakıp tehlikenin bir an önce farkına varılması ve önlem alınması gerektiğini düşünüyorum.Rakip takım başkanı çıkıp küstahça bir şekilde Türkiye’nin en büyük camiasını Çanakkale Savaşı üzerinden düşman kuvvetlerine benzetiyor.Aynı şekilde Başakşehir’in açıklamaları hakemler ya da tff ye değil direkt olarak bizi hedef alıyor.Galatasaray’ın bunca eksiği olan,gol bile atması sürpriz olacak Trabzon karşısında,bilinçli olarak hakemin gündem oluşturacak kararları, acaba ilerideki maçlarda üstümüze oynanacak oyunlarda bizleri sus pus etmek ve hükümet tarafından desteklenen malum futbol kulübünün temize çekilmesi ve desteklenmediği havasını yaratmak için bilinçli yapılmış bir şey olabilir mi?Bizlerin sizler o bildiriyi yayınladınız konuşmaya hakkınız yok tezimize karşı,bakın siz de Trabzon maçında şöyle kollandınız sizin de konuşmaya hakkınız yok gibi basit hesaplar içinde olduklarını düşünüyorum.

Kulübümüzün yerinde olsam 28 Kasım'daki Kulüpler birliğinin bildirisinin ilgili kısmını kopya edip direk sayfada aynen şu şekilde bir başlık ile yayınlarım.

Tüm Kulüplerimizin katıldığı gibi " Hakemler de İnsan Hata Yapabilir." der ve fazla da bir mesaja gerek duymazdım.

Haftaya yapılacak atamaların ve hakemlerin takipçisi olacağız demek yeterli şu an.

Kesinlikle katılıyorum.Açıklamayı hocaya yaptırarak hem hocayı hem de takımı tekrar riske atıyoruz.En ufak şeyde tekrar ceza verebilirler.Fatih hoca kenarda olmayınca halimiz ortada.
Bu açıklamalardan ceza veremezler de olası olumsuz bise de hoca kalayi verir gene. O zaman büyük sıkıntı. Skorlar lehimize olduğu sürece sıkıntı yok ama dediğim gibi.

SNE-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Galatasaray ,trabzon maçından sonra tam bir yavuz hırsız misaliyle yeniden hakemlerin önüne atılmaktadır.Bütün spor medyasına had bildirecek bir açıklama yapılmalıdır.
Basaksehire yapilan hakem hataları ,kayrılmaları dile getirilmelidir.
Medyada hiçbir galatasaylıya söz hakkı verilmediğini ,kendi mahkemelerini kurup yargı verdiklerini dile getirmelidir.
Eğer bu yapılanlara sessiz kalınırsa çok büyük haksızlıklar süreci galatasarayı bekliyor...
7 puanı çalınan galatasarayın yeniden puanlarının çalınması için düğmeye basıldı.

..

Hepsi okey, sonuçta kuyruğu kısılan herkes bağırıyor, bu artık coğrafyanın gerçeği ama Ağaoğlu'nun bok yemesine mutlaka cevap vermeli. İstiklal Marşı saçmalığını dahi anlarım ama Kurtuluş Savaşı'nda onca şehit vermiş bir eğitim yuvasının kulübüne dil uzatıp İtilaf Devletlerine benzetmek şerefsizlikten başka bir şey değildir. Onun dışındaki durumlar çok önemli değil ama bu atlanmaması gereken bir durum.

Bunların hepsi hava cıva. Federasyon kurullarının içinde kimin daha fazla adamı varsa onun borusu öter. GS her haltta pfdk ya sevk edilip ceza alırken diğer kulüplerin pfdk ya sevkinin bile yapılmaması (yapılsa da bir ceza çıkmaması) işte bunun sayesindedir. Öyle çıkıp ortalığa laga luga yapacağına derinden çalışarak gerekli yerlere nüfuz etmeyi bilmelisin.

Geri
Üst Alt