Üye Görüşü Yönetim Bu Kafayla Ocak Ayını Göremez!

Attila Arslan

10 Numara!
İddia ediyorum, yonetim prandelli denen rezil herifte israr eder ve bu kafayla devam ederse, yonetim ocak ayini goremez. Genel kurul uyeleri indirmese dahi, taraftarlar indirir. Bundan sonraki surecte buyuk bir kaos bekliyorum. Ligde olasi bir maglubiyette kiyamet kopar.

Megersem yanlis adami desteklemisiz. Gecici olarak basa gelen adamlardan hayir gelir mi hic?! Alp yalman gelseydi nesteri vuracak, bizi prandelli rezilinden kurtacakti. Ahh ahh!

Son düzenleme:
Basiretsiz yönetimler bizim kaderimiz galiba

Prandelli'yi getiren Aysal, Yarsuvat degil.

Yarsuvat su ortamda kimi alacaz diyor ? Bence mantıklı bir düsünce, yani bir hoca alınacaksa uzun caplı bir arastırma yapmak gerekiyor. Aysal gibi kov Terim'i getir Mancini'yi, kov Mancini'yi getir Prandelli'yi. sonuc ?

Haklı asdam göndermek basit gelecek olan kim? Kim taşın altına sokar bu durumda elini? Kimse..
Böyle devam etmeli yapacak pek bişey yok.

kov bu şuursuz herifi getir Tugayı en azından Galatasarayın çocuğu

Prandelli'yi getiren Aysal, Yarsuvat degil.

Yarsuvat su ortamda kimi alacaz diyor ? Bence mantıklı bir düsünce, yani bir hoca alınacaksa uzun caplı bir arastırma yapmak gerekiyor. Aysal gibi kov Terim'i getir Mancini'yi, kov Mancini'yi getir Prandelli'yi. sonuc ?

imza

Yahu adamı kovduk kim gelecek bu kadro rezaletine ?

Gelecek adam buldun elinde ne orta saha ne bek var,hadi oralarda idare ettin yahu forvetlerin Umut-Burak ??????????????

Amma abarttiniz ha cocuk oyuncagi mi bu ?

Isterse simdi 10 maglubiyet alsinlar, yine Mayis a kadar kalacaklar. 2 ayda bir secim nerede gorulmus. Allah Askina.

Futbol takim kümeye düserse belki...
Hic bir güc duygun baskani mayis ayindan önce o koltukdan indiremez . Ne taraftar nede baska birisi. duygun beyin ismi var Camia icinde.

Tazminat yok diyor kov gitsin yeterki. Hagi'ye bile razıyız biz. Yeterki prandelli gitsin

Tazminat yok diyor kov gitsin yeterki. Hagi'ye bile razıyız biz. Yeterki prandelli gitsin
Emin ol tazminat olmasaydı ilk önce Aysal kovardı.
Kim demiş tazminatı yok diye.
Ayrıca tekrar ediyorum Prandelli gidince hiç bir şey düzelmeyecek sorun oyuncuların kulübe,taraftara,futbola bakış açısında.

Emin ol tazminat olmasaydı ilk önce Aysal kovardı.
Kim demiş tazminatı yok diye.
Ayrıca tekrar ediyorum Prandelli gidince hiç bir şey düzelmeyecek sorun oyuncuların kulübe,taraftara,futbola bakış açısında.
Abi dün öyle görüş bildirmiş. Saglam bir TD'de olsa oynamayan oyuncuyu bir kesse birkaç maç oynatmasın o zaman bak takım nasıl degişiyor. Otorite yok takımda abi.

Arkadas taraftarlar da sasirmis durumda. Yorumlari hayretle izliyorum. Prandelli'ye para yedirip her mac kafayi yiyecegime gider Cevat Güler'i getiririm. Eger hicbir sey bilmiyorsam. Prandelli'den 1000 kat daha iyi yönetir ve oynatir takimi. Takimin ne kadar rezil durumda oldugunu görmüyor musunuz?

Kim gelecek diyorsunuz hala. Şu takım maçlara başında hoca olmadan çıksa bundan kötü olamaz.

Arkadas taraftarlar da sasirmis durumda. Yorumlari hayretle izliyorum. Prandelli'ye para yedirip her mac kafayi yiyecegime gider Cevat Güler'i getiririm. Eger hicbir sey bilmiyorsam. Prandelli'den 1000 kat daha iyi yönetir ve oynatir takimi. Takimin ne kadar rezil durumda oldugunu görmüyor musunuz?

Ya bu takımın tavanı ne en fazla ne kadar oynar ?

Takımda bek yok yahu bek,ne sağ bek var ne sol bek var adam gibi performans veren...
Orta saha yok...Hepsi mıymıntı...Ne Veli(bjk) ne Topal (Fb) ne de Salih-Medjani(Trabzon) gibi işçi oyuncumuz yok...Hepsi yumuşak kırılgan adam...
Muslera formsuz,her gelen atakta artık refakat yapıyor rakibe içeri alıyor topu...

Her şeyi geç her şeyi geç , üstüne basa basa söylüyorum forvetlerin Umut-Burak...Umut-Burak...Umut-Burak...

Sonra da şaşırmışsın eeee sen zaten baştan şaşırmışsın...

bu enkaz kadroya istersen mourinho yu getir bir halt olmaz öyle bir kadro kuruldu ki 3-4 senede tam enkaz

Yönetim geçici olduğu için, gerçek yönetim seçilene kadar bu şekilde devam ederler, bu benim fikrim.

fenerin ve hükümetin yapamadığını içimizdeki irlandalılar yapıyor ya ona yanarım ben... azize uğraşsa bu kadarını beceremezdi eminim...

bu enkaz kadroya istersen mourinho yu getir bir halt olmaz öyle bir kadro kuruldu ki 3-4 senede tam enkaz

Kesinlikle...Türk taraftarı günlük başarıyla kafayı yemiş durumda...Bu gitsin diyenlerin ekserisi ciddi ciddi başka hoca gelirse şampiyon oluruz zannediyor özellikle bu forvetler ile...

Bu 43 kişinin 57 milyon euro maaş aldığı kadro bir şekilde dağıtılmalı....Yabancı sınırı kalkıyor Elmander-Ufa-Eboue gibi oyuncuları rahatlıkla buluruz ama kadroda devasa bir temizlik ilk öncelik...

Geri
Üst Alt