Yönetim İstifa Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
riekerink'i hedef almak yönetimin işine gelir.

öncelik yönetimin istifası riekerink'i göndermek kolay zaten

Bu yönetimin gitmesi için tek bir yolu var ünal aysal'ın tekrar aday olması. Onun haricinde kimse yenemez dursun'u.

Ama bunun için önce @adem çakar kardeşimizi ikna etmeliyiz :)

Gerçekten klübü düzeltmek için ilk olarak yapılması gereken şey

Bu yönetimin gitmesi için tek bir yolu var ünal aysal'ın tekrar aday olması. Onun haricinde kimse yenemez dursun'u.
Ama bunun için önce @adem çakar kardeşimizi ikna etmeliyiz :)

Benim onayim var kardesim. Dursun´un bugün istifa etmesini, Aysal´in da direk aday olmasina ikna edin yeterli.

Rikerink'ten önce gitmesi gereken yönetimdir. Göremediğimiz artıları olmuştur belki bilemeyecem ama adam gibi bi hoca bulamamak, oyuncuya bağlı oluşturulan düzen Galatasaray için rezilliktir.

Gayri meşru şahısların inlerine gireceğiz

kim başkan olsun albay?

B03ZSNfCMAETeWl.jpg

o degilde bu hainler gitmezse seneye ne izleyecez biz golf basket beyzbol filanmı izliyecez

Mevcut durumda ben adayım diye piyasaya çıkan kim olursa olsun soyu sopu kurutulur muht.

Dursun'un henüz son kullanma tarihi geçmedi

Zaten is güç derken uzun zamandır girmiyordum foruma, şu başkan denilen şerefsiz geldiğinden beri de doğru düzgün maçımızı seyrettiğim hatırlamıyorum. <br />
Yıllarca hayal ettiğim, Yüce Rabbimin bağışladığı yavrularıma çocuklugumda başlayan galatasaray aşkımı aşılamaya heveslenirken resmen kulüpten soğuttular.<br />
<br />
Neyse buraya kadarmış meğerse.. Sevinciyle hüzünüyle hatırlarda kalacak bundan sonra. Hepiniz hakkınızı helal edin renktaşlar... <br />
<br />
Profilimi silmeden belkide bazınızin aklından yüreğinden gecenleri ben söylemiş olayım gider ayak...<br />
<br />
Allah kulübü bu Duruma getiren oruspu evlatlarının bin bir türlü belasını versin.<br />
<br />
Hadi eyvallah

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt