Yönetim Kurulu, Okan Buruk'a Tam Destek Kararı Aldı

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
1724937454966.png

Galatasaray'da Dursun Özbek ve yönetim kurulu, Okan Buruk'a tam destek kararı aldı.

Yönetim kurulu, "Okan hocamız bizi iki sene üst üste şampiyon yaptı. Sezon daha uzun, önümüzde yeni hedefler var. Yeni transferler oturdukça daha iyi olacağız." dedi.

Başkan Dursun Özbek, bu ortak kararın ardından derhal transfer çalışmalarına devam edilmesi gerektiğini söyledi.

(Sabah)

Okanda tam destek veriyor yönetime. Yiyin yiyin, bitince çekip gideceksiniz yine biz cekicez. Digiturk alan aklımı seveyim.
git digitürk ofisini bas reis

giphy.webp

Bu kararı mahkemeye başvurup temyize götürmeliyiz.
Almaları gereken tek karar pıllarını pırtılarını toplayıp o td ile birlikte ülkeyi terk etmek olmalıdır.

Dursun Özbek Şampiyonlar Ligi den gelecek paranın bir kısmıyla Galatasaray Adası’nın restorasyonunu yapacağı sözünü vermişti genel kurul üyelerine.

Takım elenince çılgına döndü. Galatasaray’ın oyuncu satışı için menajerlerle temasa geçmesi bekleniyor

Böyle karar alındıysa kovulması an meselesidir.

Dursun hocanın arkasına durmuş her an geçirebilir.

Ya adam SL'e gitmedi ve Besiktas'a sacma bir yenilgi aldi diye niye kovalim? Arkadas adam 2 sene sampiyon olup, parlattigi oyunculardan para kazandirip gecen sene de CL'e katilip para getirtmedi mi? Ya bir sene de yapamasin ne olacak dunya'nin sonu mu? Ki hala Avrupa'dayiz, ve daha lig yeni baslamis.

Okan hoca'yi bu kadar kolay harcamak ne kadar sacma olur, aklim almiyor. Biraz sakin olun ya, oyuncularimiz kaliteli ama formsuz, gecen sezon ve ondan onceki sezon da ayni sorunu yasamistik. Destek olalim ve lig'de kayipsiz bu donemi gecelim - baska caremiz yok.

Zaten rakipler kriz ortami yaratmak icin her yolu deniyor, bir de biz icerden dusmeyelim bu tuzaklara.

Fenerbahce Mourinho'yu getirip Sampiyonlar Ligine kalamadi tekrar, konu 1 gun bile konusulmadi. Bizim ortama bak.

Geri
Üst Alt