Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 34.699
- 59.059
- 3.383
En son DÖ MÖ ve ibo kalacak galiba
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
En son DÖ MÖ ve ibo kalacak galiba
Mustafa Başkan 10 tane DÖ eder
allah rahmet eylesin kaliteli adamdı.Mustafa Başkan 10 tane DÖ eder
Yanlış bilgi. Erden Timur ile baskette birlikte çalışmadı Erden Timur futbola geçince onun yerine baskete bakmaya başladı. Hala da baskete bakmaya devam ediyor. Basket dernekte kendisi sanırım sadece Sportif AŞ'nin yönetiminden istifa etti oraya başka bir eklemeler yapılacağı için yüksek ihtimalBasketbol ile ilgilenen birisi. Büyük ihtimalle ET ile çalışmış baskette
Bilgi demedim zaten. İhtimalle dedimYanlış bilgi. Erden Timur ile baskette birlikte çalışmadı Erden Timur futbola geçince onun yerine baskete bakmaya başladı. Hala da baskete bakmaya devam ediyor. Basket dernekte kendisi sanırım sadece Sportif AŞ'nin yönetiminden istifa etti oraya başka bir eklemeler yapılacağı için yüksek ihtimal
Çok güzel kelime haznesi vardı rahmetli başkanın.allah rahmet eylesin kaliteli adamdı.
bazılarının mental gelişimi fetüste durmuş lafı akıllarda
hatırımda değil emrahımÇok güzel kelime haznesi vardı rahmetli başkanın.
Hakkımı helal etmiyorum mu demişti DÖ gelirse diye?
Doğru hatırlıyormuşumhatırımda değil emrahım
ahı var geçmiş olsunDoğru hatırlıyormuşum
Mustafa Cengiz: “Bu kulübe, Finansal Fair Play cezası getirenler bir gün yeniden bu kulübün başkanı olursa hakkımı helal etmem
murhanı cok sevdigin o kadar belli kiGSCde senin ne işe yaradığınla ilgili durumla benzer gibi.
Bu herif yahud murekor oyla seçilen yönetim kadorusuna bak - 2 ay oldu "yoğunum" diyor adam yav.
ne bileyim ben.Bu herif yahud mu
İçimizdeki temizlemeliyizne bileyim ben.