GSCimbom
GSC Haber Yönetim Kurulu Üyesi Nihat Kırmızı: "Her an transfer açıklaması yapabiliriz"
Mehmet Mehmetoglu

GSC HaberYönetim Kurulu Üyesi Nihat Kırmızı: "Her an transfer açıklaması yapabiliriz"

Mehmet Mehmetoglu ·

Cevap
33
Okunma
1,2K
Sayfa
1/2

Mehmet Mehmetoglu

Süper Moderatör
Yönetici
Süper Moderatör
Galatasaray Sportif AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Nihat Kırmızı: "Her an transfer açıklaması yapabiliriz. Galatasaray her an bir açıklama yapabilir. Transferden sorumlu arkadaşlarımız yoğun bir mesai harcıyorlar. İbrahim Hatipoğlu, Maruf Güneş, Abdullah Kavukcu hepsi transfer için çalışıyorlar. Transfer yapmak için yapsak istediğimiz an getiririz; ama biz esaslı bir transferler yapmak istiyoruz. Taraftarımızın içi rahat olsun, transferde önemli ve güvenli adımlar atıyoruz." (RadyoSpor)

1738054554882.webp

Transfer yapmak için yapsak istediğimiz an getiririz; ama biz esaslı bir transferler yapmak istiyoruz.
İyice kendinizi zora sokacak laflar ediyorsunuz ya... Aurier'in 5 katı ayarında adam gelse taraftar ağzınıza s.çacak farkında değilsiniz.

Bugüne kadar bir tane doğru ve zamanında çıkan açıklaması oldu mu bu abimizin.

Yöneticimiz ama hiç hatırlamıyorum.

dikkat edin ....kim konuşursa konuşsun uğraşılıyor demiyor

A B C kişileri uğraşıyor diye hedefte koyuyorlar.

böyle yönetim şekli olmaz - böyle gemi yürümez , böyle ekip halinde çalışılmaz. kim konuşursa kendisini nispeten sıyırıp hedefe başkasını koyuyor.

açıklamaları ve tavırları yüzünden eleştridiğimiz adamlar kendi kulüplerinde böyle muhabbetlere asla girmiyorlar (madalyonun öbür yüzü diyelim, övme amacında değilim)

onların seviyesinde bile yönetim katkısı sağlayamıyorsunuz....

UTANIN

okan hoca dahil herkes demeç veriyor

vartolu "az kaldı ..az sonra" modu olduğuna göre garip gurup işler kapıda. her türlü taraftar yangınına kalkan diziyor yönetim...

Cuma - Ctesi günleri göreceğiz.

hele top 8 gelmesin üstüne bakın nasıl yangın geliyor .

o zaman ortalarda bile görünmeyeceksiniz sayın Nihat kırmızı.

Geri
Üst Alt