Yönetim Kurulumuzca Sermaye Artışına Devam Kararı!

Ahmet KOLKOPARAN

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
Sermaye Piyasası Kurulu'nun 14 Şubat 2014 tarihli ve 2014/ 4 sayılı bülteninde yayınlanmış olan sermaye artış başvurumuza ilişkin Kurul kararı, Şirketimiz Yönetim Kurulu'nun 18.02.2014 tarihli toplantısında görüşülüp müzakere edilmiş, sonuçta Kurul kararı doğrultusunda sermaye artış işlemlerine devam edilmesine karar verilmiştir. Bu amaçla gerekli belgeler hazırlanarak 18.02.2014 tarihinde Kurul'a başvuru yapılmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Kamuyu Aydınlatma Platformu

100 de100 mi yapacağız acaba. Yaparsak helal olsun yönetime. Az bucuk para değil 320 milyon tl ama geleceğimiz kurtulur bir şey satmadan hemde

100 de100 mi yapacağız acaba. Yaparsak helal olsun yönetime. Az bucuk para değil 320 milyon tl ama geleceğimiz kurtulur bir şey satmadan hemde

Sanırım detaylar belli değil. Daha sonra açıklanır... Bizim durumumuz Fenerin durumundan daha parlak. Şahsi fikrim.

Bu sermaye artısının kısa sürede hiçbir faydası olmayacak

Ki keza uzun sürede daha çok büyük zararlara uğrayacağız

250 ML nakit para koyacağız 1 yıl boyunca hısse satısı yapamayacağız

Yani işin ölümü gösterip sıtmaya razı olmak

Sanırım detaylar belli değil. Daha sonra açıklanır... Bizim durumumuz Fenerin durumundan daha parlak. Şahsi fikrim.

Baş vuru yapılmış belgeleri toplayarak işde . Gerciği bu belgeler devam edeceğiz belgeside ola bilir sadece . Miktarınıda sonra acıklayabiliriz. 180 milyon tl zaten hazırdı bizde yanılmıyorsam. 130 milyon tl yani 40 milyon euro buluna bilir. Çok sayılmaz okadar sonucta geri gelmesi garantili

Hiç anlamıyom lan şu işlerden. Ama yazan olursa okurum :D

Baş vuru yapılmış belgeleri toplayarak işde . Gerciği bu belgeler devam edeceğiz belgeside ola bilir sadece . Miktarınıda sonra acıklayabiliriz. 180 milyon tl zaten hazırdı bizde yanılmıyorsam. 130 milyon tl yani 40 milyon euro buluna bilir. Çok sayılmaz okadar sonucta geri gelmesi garantili

Ben detaylar derken o detayları kastettim. Açıklaması sonra yapılır yani. Elbette bellidir de açıklanmadı daha...

Biz her halükarda o parayı yerine koyarız. Endişem yok.

Ancak bu şrfszlerin bir planı da bu bence; Ülke genelinde ceza alıp bizim gelirleri yok etmek.

Ya bu çok riskklı bır olay zaten pıyasalar allak bullak

1 yıl boyunca rehin kalacak hisselerın

1 yil boyunca sattigimiz hisse miktari ne kadar kardes?

Katılamam yorumuna ,en azından ikinci kısmına. Kısa sürede de sermayemiz artıya gececek ki asıl hedef bu zaten bu operasyonda. Nakut konusu sadece ve sadece bonusu

valla yönetimi sportif konularda eleştiririm ama bu konuda şuan Türkiye deki en iyi yönetim.. bu işten karlı çıkacağız ki yönetim devam demiş...

Masallah nazar degmesin..

Bu konuda hiç bir bilgim yok, o yüzden yorum yapamıyorum.Bilmeden de bir şey sallamak istemiyorum.İnşallah iyi bir şeydir.

Katılamam yorumuna ,en azından ikinci kısmına. Kısa sürede de sermayemiz artıya gececek ki asıl hedef bu zaten bu operasyonda. Nakut konusu sadece ve sadece bonusu

Sen bu ortamda neye göre para koyacaksın

O parayı hem koyup hem kullanamayacaksın bilmem anlatabılıyormuyum

1 Yıl alış satış olmayacak

Bu konuda ne zaman gelişme olsa bilen de yazıyor bilmeyen de hatta bilmeyenler daha çok yazıyor. Arkadaşlar kendi '' yorum''larınızla kafa bulandırmayın lütfen.

Ben detaylar derken o detayları kastettim. Açıklaması sonra yapılır yani. Elbette bellidir de açıklanmadı daha...

Biz her halükarda o parayı yerine koyarız. Endişem yok.

Ancak bu şrfszlerin bir planı da bu bence; Ülke genelinde ceza alıp bizim gelirleri yok etmek.

Bir şey olmaz. Uefa fair financal konusunda endişem yok. Konu anlatılır adam gibi onlarda hesapa katar bence bu olayı. Zar ederiz nakit konusunda belki bu süre içinde ama fazla olmaz okadar. Sermayemiz artıya gecmesi her şeyden önemli

Geri
Üst Alt