Yönetim Mali ve İdari Yönden İbra Edildi

Sadece yonetim de Ali Durust olsa iyidi ama o da kendi birakti zaten..

Çoğu Ünal Aysal sayesinde olmuştur.Ünal Aysal gitsin demiyorum.Aksine kalabildiği kadar kalsın.Maalesef sadece ekonomik olarak bakılmıyor ülkemizde.

Ali Dürüst gibi insanlar lazım.Boş boş her yere konuşan şimdiki basın sorumlusu yöneticimiz gibiler değil.

Ali Dürüst'ün ailesel nedenlerden yönetime yanaşacağını sanmıyorum. Ayrıca bu taraftarda ki Ali Dürüst ısrarını anlayamadım. O muydu başarının sebebi ?

Yönetimde çok fazla boş adam var. Tekrar seçime gidilip Ali Dürüst gibi isimlerle kuvvetli bi yönetim oluşturulmalı.

Ali Dürüst'ün ailesel nedenlerden yönetime yanaşacağını sanmıyorum. Ayrıca bu taraftarda ki Ali Dürüst ısrarını anlayamadım. O muydu başarının sebebi ?

İsme takılma.Ali Dürüst gibi insanlar dedim ben.Ne zaman nerde konuşacağını bilmesi lazım.Sorumluluk alabilecek tecrübesi,gücü olması gerekir.

Ne Ali Dürüst'müş be arkadaş.

başkanın ilk yönetimindeki adamların hepsini biliyodum dürüst,a.öztürk,refik arkan,haznedaroğlu,albayrak,ali Gürsoy,necati Demirkol,aka kündüz,adnan nas,celal Gürcan,sedat doğan falan filan şimdiki yönetimde bi candanı bide özkan olcayı ismen tanıyorum ha bide her yere konuşan ama boş konuşan şükrü ergün ve sedat doğan

başkan derhal seçim kararı almalı ve yönetimi sağlamlaştırmalı yoksa kendi bacağına sıkar,şükrü ergünle falan olucak iş değil bunlar

başkan geldiğinde 3 sene sonra borçlar bitmiş ve tamamen kurumsal bi yapıya bürünüp avrupanın ilk 10 takımı arasına giricez dedi şimdi bakıyorum da hiçbiri gerçekleşmedi

Ada konusu ve af konusunun başka toplantılara ertelenmesi bence secim olacaginin habercisi

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Bizden bir halt olmaz.Hala Ali dürüst deniliyor yahu. Beceriksiz, şu takımın haklarını korumaktan aciz adam kıymete bindi.Albayrak falan hiç gerek yok.Her iki kelimesinden biri fairplay, dostlu olan adamlardan hayır gelmeyeceğini ne zaman öğreneceksiniz.

Cesaretli, akıllı ve en önemlisi en az taraftar kadar Galatasaraya değer veren yöneticiler lazım. Reklam peşinde olan sözde Galatasaraylılardan bıktım.İşte bunun için herşey süper giderken birden böyle tepetaklak oluyorsun. Neden bunu ancak Galatasaraylılıktan nasibini almamış adamlar yapar.

Ama yok kardeşim. O genel kurulda bu tarz adamlar yok. O yüzden bu klüp kabuğunu kırmalı.Bu potansiyel lise eksenini aştı.Ondan sonra Galatasaraylı iş adamları neden sponsor olmuyor diye ağlarız. İçeriye almıyorlar ki adamları.

Şu anda bazıları belkide mamaladığı hakemleri salonda izlerken bizimkiler birbirini yiyor ...

yonetim ibra edildi

Seçim olursa Aysal dönemi biter ve muhtemelen yerine gelen adama umutla bakılır ama ben taraftarımızı anlamıyorum Fatih Terim gidene kadar iyiydide sırf Fatih Terimi kovdu diyemi kötü oldu.Sırf manciniyi kovdu diyemi kötü oldu.

Geri
Üst Alt