GSC Portal Yönetim Olağanüstü Toplandı! Prandelli Kovuluyor!

Lig tv'deki yorumlarını dinleyip halen Denizli gelsin diyen varsa bir şey demiyorum.

Aslında severim kendisini ama o beklenen etkiyi yapamayacağı gibi elimizdeki değerleri de kaybetmemiz olası.

MD gelir tıpkı 5 sene önce bjk' yi kaostan alıp şampiyon yaptığı gibi bizi de şampiyon yapar.

Serhat ulueren Bulent korkmaz-tugay olabilir diyor

Hala yabanci TD isteyen futbol fakiri insanlar var. Hele ki sezon ortasında, eğer ki yabancı hoca gelsin ligi 10. bitiremez bu takım..

Kim gelirse gelsin yeter ki sabah kalktıgımda prandelli kovulmus olsun.

Bülent Korkmaz mı arkadaş ne bülent korkmazı a getireceksiniz ya tek tugay olsun yada hikmet..Bülentide gördük adam daha iki gün evvel erciyesden kovuldu ya

ya bu kovulsa ne olur kovulmasın demiyorum ama Burak Selçuk Hamit varken yeni gelen hocada bunları kesmiyecek bence önce oyuncuların kovulması lazım

Tüpcünün suratini ekranda görmeye tahamülum yoktu, bide bu deli cikti. Artik git be.

gaz alsınlar kovsunlarda, o 200 lira aidatla bıdıbıdı konuşan leşçi dinazorlara dokunmasınlar, stadın yolunu düzeltmesinler. gaz alsınlar

Ersun Yanal'ı nasıl kaçırdık aklım hayalim havsalam almıyor. Çıldıracam artık.

Bu taraftar takımı Real Madrid ve Juventusun olduğu gruptan çıkaran Manciniye yapmadığını bırakmadı. Yazık gerçekten Mancini ile devam edilmeliydi kesinlikle

Karamanla geçen hafta anlaşıldı zaten çapımız yetmedi ersuna.

abi iki hoca birden ne demek ya kaçıncı yıldayız la bülent-tugay ikilismiş kreş mi lan burası

bunlardan hiç birini getirmezler. eğer prandelli giderse hagi'yi geçirirler tamın başına malum bizde kısır bir döngü işliyor.

haginin ilk döneminde fena futbol oynatmamisdi aslinda. ikinci dönemde ise takim cok kötüydü.
gelse hayir demem. ama acaba sorulari ile gelir tabiki oda.

Geri
Üst Alt