Oğuzhan Özmen
Aslan Üye
- 2 Şubat 2010
- 9.279
- 5
- 313
kardeşim ciddi misin gerçekten
Menajer bilgisi ama kimsenin dediğine güven yok apoya baksana bir gün önce dediğini ertesi gün yeminle yalanlıyor
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kardeşim ciddi misin gerçekten
Ya tugay vasıfsız geciniz onu. Denizli meloya teknik elestiri yaptıysa imza atarım cunku dususte.
çapsız apodan beklerim. ne günlere kaldık be dalga geçtiğimiz terim çakması herifi bu takıma hoca yapacaklar
Menajer bilgisi ama kimsenin dediğine güven yok apoya baksana bir gün önce dediğini ertesi gün yeminle yalanlıyor
ben olsam hikmet' i alacağıma gider vural' i getirirdim karabaş'ı 50 kere donunda sallar..hikmet karaman adı çok geçiyor..sizce yapabilir mi ?benim pek umudum yok ama...
+hamitYeni hoca kim olursa olsun yapicagi tek sey selcuk ve burak kadro disi birakmak, onu yaparsa basarili olacak isterse her mac 5-0 kaybetsin
Şikeci Hikmet Karaman gelirse topluca defolup gidebilirsiniz. Yasalardan önce şike yaptigi için ceza almadi. Gelirse sezon sonuna kadar Denizli gelsin. Gerçi o da Meloya salliyordu. bende nediyecegimi şaşirdim.
sence hikmet oyuncular üzerinde otorite kurabilecek saygınlığa sahip mi ? bu oyuncular bu adamın anadolu takımlarını küme düşmeden kurtarmaya çalışan biri olduğunu bilmiyorlar mı ? bırak futbolcuları bana bişeyler söylese ben bile takmam hikmetiHikmet burak selçuk ikilisini adam edecek tek aday
Şikeci Hikmet Karaman gelirse topluca defolup gidebilirsiniz. Yasalardan önce şike yaptigi için ceza almadi. Gelirse sezon sonuna kadar Denizli gelsin. Gerçi o da Meloya salliyordu. bende nediyecegimi şaşirdim.
+olcan+hamit
☆$☆
hele o dediklerimiz gitsin sonra digerlerinin icabina bakilir..+olcan