GSC Portal Yönetim Olağanüstü Toplandı! Prandelli Kovuluyor!

Hikmet ve Denizli komedi gibi ya

gidin artik liselilerin tercihi anca capsiz hikmetle olu denizli zaten

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ya tugay vasıfsız geciniz onu. Denizli meloya teknik elestiri yaptıysa imza atarım cunku dususte.

ne teknik eleştirisi bildiğin mahalle kabadayısı gibi dayılandı o hareketinden sonra bu takıma hoca olamaz. ayrıca gelirse yabancı düşmanlığı yapacağı o konuşmasından belli oldu

millet hoca beğenmiyor.Gelebilecek Türkler....denizli hikmet yılmaz 4. yok ...yabancı gelirse zaten sonuncu sırada bitiririz bu sene..bence yılmaz vural

Yeni hoca kim olursa olsun yapicagi tek sey selcuk ve burak kadro disi birakmak, onu yaparsa basarili olacak isterse her mac 5-0 kaybetsin

Şikeci Hikmet Karaman gelirse topluca defolup gidebilirsiniz. Yasalardan önce şike yaptigi için ceza almadi. Gelirse sezon sonuna kadar Denizli gelsin. Gerçi o da Meloya salliyordu. bende nediyecegimi şaşirdim.

Kim gelirse gelsin daha kotu olmaz, takim kendi alanina kapanip maclari 0-0 a kilitlemeye calisiyor, onu da beceremiyor.

Daha ne rezillik yasayabiliriz ki?

Hikmet burak selçuk ikilisini adam edecek tek aday

Sent from my iPhone using Tapatalk
sence hikmet oyuncular üzerinde otorite kurabilecek saygınlığa sahip mi ? bu oyuncular bu adamın anadolu takımlarını küme düşmeden kurtarmaya çalışan biri olduğunu bilmiyorlar mı ? bırak futbolcuları bana bişeyler söylese ben bile takmam hikmeti

Trde şu anda iki tane td(Ş. Güneş, E. Yanal) var gerisi boş. İkisi de şu an için imkansız olduğuna göre kim gelirse gelsin pek bir şey değişmez bence. Başımızdaki gerizekalılar mutlak sonu ertelemek yerine şu herifi zamanında kovsalardı şu anda Ersun hocayla mutlu mesut işimize bakıyorduk. Çok yazık oldu.

Vallaha genelde böyle toplantılardan sonra iyi bir karar çıkmaz gelecek adamda ne katar bilinmez bu sezonu çöpe attık denilebilir. He Prandelli ile devam bile edebilirler her şey olabilir

Hagi gelsin burak ve selçuk'u direk keser , ümit karan'a bile acımamıştı.
Ben desteklerim hagi'yi.
aYrıca hagi Sneijder'e Bruma'ya sahip çıkar.

Geri
Üst Alt