GSC Portal Yönetim Olağanüstü Toplandı! Prandelli Kovuluyor!

Denizli gelirse Melo' ya takık sorun olur, en mantıklısı Tugay..

yeryüzünde 4. yok benim bildiğim en iyisi bunlar bence Türk olarak sözleşmesi olmasa direk Senol Güneş derim

Avcı var, Tolunay var, hatta Tugay'ı Hamza'yı Okan'ı Bülent'i düşünürüm yine bu isimlere gelmeden önce.

Murat Yakın mesela Spartak'ta pek iyi gitmiyor sanırım kulübüyle görüşülebilir vs vs.

Yabancıya sıcak bakmıyorum şahsen bu saatten sonra ama yine yabancı kaliteli bir hoca bile bu üçlüden daha uygun olur bana göre.

Abdullah Avcı gelsin...

Selçuk ve Burak'ı ancak o keser çünkü...

bizi şampiyon yapabilecek gerek taktik,çalışma gerek disiplin açısından ersun yanaldı,şu konuşulanlar yerine bu forumdan 3 kişi seçsinler birlikte görev yapsın daha iyi

nedir arkadaş msimoviç hayranlığı..
el belinde futbolcu işte..
sneijder'le mi kıyaslıyorsunuz?
sneijder bu takımın en çok koşan mücadele eden topçularından birisi , üstelik mevkisi ve rolünün farklı olmasına rağmen.

giphy.gif
giphy.gif
giphy.gif

abdullah avcının dalkavukluk tarafı kötü yoksa düşünülebilirdi

Getirelim bir tane Alman harikası bırakalım komple 5 sene eğitsin sonra yetiştirdiğimiz çocukları Alman kızlarla evlendirip gerekli olan disiplin genini kendimize kazandırıp yeni oluşan melez kitle ile bütün dünya futbolunu domine edelim Galatasaray ve Milli takım düzeyinde vs ...

Göreve forumca biz aday olalım maç öncesi istişare edip kadroyu çıkartalım bence Prandelliden daha iyi iş çıkarırız

Aman ha!...Rüyanda bile görürsen hemen uyanmaya bak, daha ilk maça çıkamadan kan gövdeyi götürür Allah muhafaza! :oley:

abdurrahim albayrak bari bi işe yarasa da gidip şu lucescuyu zorla ikna edip getirse. bu takımı ancak lucescu düzeltebilir

suat kaya-arif erdem ikilisi düsünülebilir..suat hoca yanilmiyorsam göztepe'nin basinda..

☆$☆

Abdullah Avcı neden hiç düşünülmez ,
takımdaki yerli kanserine neşter vuracak bir TD varsa oda Abdullah Avcıdır ,
yeterki arkasında dirayetli durulsun ve yerli mafyasının medya köpeklerine yedirilmesin !

Keske Moyes'i TD olarak alsaydik

Abdullah Avcı neden hiç düşünülmez ,
takımdaki yerli kanserine neşter vuracak bir TD varsa oda Abdullah Avcıdır ,
yeterki arkasında dirayetli durulsun ve yerli mafyasının medya köpeklerine yedirilmesin !

''Asla olmaz, karizması yok bir kere!''.......Derler...

Bir de "Zaten gitti Avrupa. O yüzden hocayla devam edeceğiz." diyorlarmış... :D İlla taraftara "gelin kulübe darbe yapın" demek olur.

Geri
Üst Alt