GSC Portal Yönetim Olağanüstü Toplandı! Prandelli Kovuluyor!

lucescunun gelse keşke ama zor sezon sonuna kadar. lucescu transfer falan da istemez aynı kadroyla 10 puan farkla şampiyon yapar okadar iddialıyım

Burak'la nasıl şampiyon yapsın ? Lucescu batakta olduğumuzda bile, Ümit Karan top tutamıyor diye, gitti Radu Niculescu'yu getirtti, bende şampiyon yapacağına inanıyorum, özellikle savunma kurgusunu kusursuz kurdurur ama ilerde top tutacak forvet ister ki, ben Lucescu'nun devre arası bile takım aldığını hatırlamıyorum.

luiz suarez ala biliyorsak ona gelsin :)

Aslında Rodgers bu sezon için Prandelli'yle benzer sıkıntıları yaşıyor.

Mesela Gerrard'ın formsuzluğu bizim Selçuk'ta yaşadığımızın bir benzeri, Balotelli ve Lambert hiç uymadı, bu akşam Ludogorets'le berabere kaldılar öndeyken Sterling'i çıkarıp sol bek Moreno'yu almış, takımdaki ruhsuzluk falan filan...

Liverpool taraftarı neredeyse bizimle aynı durumda hocalarına karşı.

Tabi geçen sezona, önceki kariyerine bakıldığında özel bir hoca olduğu kesin. Ben de şahsen öyle bir imkan olsa görmek isterdim Rodgers'ı takımın başında...

Burak'la nasıl şampiyon yapsın ? Lucescu batakta olduğumuzda bile, Ümit Karan top tutamıyor diye, gitti Radu Niculescu'yu getirtti, bende şampiyon yapacağına inanıyorum, özellikle savunma kurgusunu kusursuz kurdurur ama ilerde top tutacak forvet ister ki, ben Lucescu'nun devre arası bile takım aldığını hatırlamıyorum.
radu gibi vasat bi forvet devre arası takıma alınsa bile yeterli olur lucescu için yeterki ayağında top tutabilen bi forvet olsun. sneijder bruma melo iyi bi hocanın elinde mücevher gibi parlayacak yetenekde adamlar ama oynatan yok. kadromuz okadar kötü değil forvet hattı hariç

Vah vah vah yani bunların "olağanüstü(!)" toplanmaları için bugüne kadar beklemeleri mi gerekirdi? Ne çıkacak bu saatten sonra bu toplantıdan?
İlk önce takımı sabote eden futbolcuları kovsunlarda görelim.

Aslında Rodgers bu sezon için Prandelli'yle benzer sıkıntıları yaşıyor.

Mesela Gerrard'ın formsuzluğu bizim Selçuk'ta yaşadığımızın bir benzeri, Balotelli ve Lambert hiç uymadı, bu akşam Ludogorets'le berabere kaldılar öndeyken Sterling'i çıkarıp sol bek Moreno'yu almış, takımdaki ruhsuzluk falan filan...

Liverpool taraftarı neredeyse bizimle aynı durumda hocalarına karşı.

Tabi geçen sezona, önceki kariyerine bakıldığında özel bir hoca olduğu kesin. Ben de şahsen öyle bir imkan olsa görmek isterdim Rodgers'ı takımın başında...

vallahi gecen sezon takim kurgulari cok iyidi. sterlin-suarez-sturidge muthis 3lüydü ilerde.
Öyle silahlari olan bir takimin hocasi olmak isi kolaylistiyor baya.
sterlingi niye cikartmis acaba. muthis oyuncu. her an skoru degistire bilir. mini messi diyorum buna ben :)

Ergin Ataman geçsin takımın başına.

İsmi geçen adamlardan iyidir, ciddiyim.

Cesare-Prandelli.jpg

prandelli-nin-skandal-%C3%B6tesi-beraberlik-sevinci_686865.jpg

prandelli_istifa_etti_iddialarina_albayraktan_aciklama_h40006.jpg

Ve-Prandelli-a%C3%A7%C4%B1klad%C4%B1.jpg

p2_PXE4F.jpg

Ergin Ataman geçsin takımın başına.

İsmi geçen adamlardan iyidir, ciddiyim.

Keşke şu adamın futbol versiyonunu bulabilsek.Adam herkes gider ben kalırım diye açıklama yaptı.Takımda para sıkıntısı varken başarıyla yönetiyor.Ergin'e düzgün takım verseler Euroleague F4 çok rahat görür.BJK ile 3/3 yapmış adam

Prandelli' ye destek kararı çıkacak toplantıdan. Bu adamlar ağlamaktan başka bişey yapmıyor.

GT-I9300 Tapatalk

Saat kac oldu, hala kovmadilarmi bu herifi ? En azindan ucak masrafindan tasarruf edilirdi :D

Hagi düşünüyorlarsa allah rızası için adam gibi tercüman bulun şu adama

Prandelli ile devam kararı çıkmaz artık heralde başlarım öyle işe

Geri
Üst Alt