GSC Portal Yönetim Olağanüstü Toplandı! Prandelli Kovuluyor!

Bugün istifa haberi gelmezse Antep maçinda da tdlik yapar.

Yönetim taraftari rezil etmek istiyor.

Ayrica hiç düsünmüyorlar mi, alinan agir yenilgilerden sonra hangi yabanci bu takima gelir diye??? Tam vizyon düsmani bu yöneticiler, geçmistekiler ve simdiki
Lise varya lise..
Hani bizim o meşhur lise..
Liseliler falan felan hani Galatasarayın başındaki futbol dehaları hani.

Hadi artık ya. İstifa mı edecek yoksa yönetim mi kovacak. Ne olursa olsun. Her şey daha da kötüye gidiyor ve gidecek yoksa.

lan hala antep macı son sansı diyorlar

topluca cinnet gecirip pdeliyi döve döve biz kovduracagız sonunda

bi de adaylara susicde eklenmis ntvspora göre((((

Takım koşmuyor Türkiye'ye böyle bağıracak,kızacak ki koşsunlar. Zaten Hangi yabancı hoca başarılı olabilidi ki. 5 yabancı oynatırken ne yabancı hocası zaten getirin bir Türk hoca...
Ertuğrul Sağlam nasıl olur hem boştaydı galiba.

SÜlük gibi adammış bu da istenmediğini sağır sultan duydu hala tazminat diye bekliyor.Karaktersiz herif

Bunlar başarısız adamı bile kovamıyorlar. Dünde söyledim bu toplantıdan destek kararı çıkacak.

Hocamızla konuştuk, bugünde futbolcularla konuşacağız. inşallah 4. yıldızı biz takacağız, aslında iyi takımuz sadece zamana ihtiyaç var. Galatasaray çok büyük bir klüp, bu günleri atlatacak. Taraftarlarımız sabırlı olsun. Lig uzun bir maraton, liderle 1 puan fark var.

Bir sürü zırva anlatacaklar yine.

GT-I9300 Tapatalk

prandelli gitse ne yazar ? Yeni gelecek antrenor , yine Albayrakin kuklasi olacak ve SBS yine oyniyacak .. Selcuk/Burak/Semih

pdeli gidiyor ama 2 büyük tehlike hala kadroda

pdelinin tek basında gitmesi cozum degıl

yerli hocaların capı da yetmez 2 vasıfızı kesmeye

gelecek hoca bu 2 dangozu kazanmaya calısacak kesin

ali naci küçük ‏@nkucukk ÖZEL... Galatasaray Yönetim Kurulu, Cesare PRANDELLİ'YE görevinden alma kararı verdi. Gaziantepspor maçına Prandelli çıkmayacak

allahım inşallahh inşallahahhhhhhhhhhhhhhhhhhh

mancini gitsin siye çok dua ettiydim, sıra buna geldi, nedir arkadaş bu italyanlardan çektiğimiz

Grup mu yapıyorlar bitmedi mi hala ne son dakikası bu?

Sağlamsa Lassa

ali naci küçük ‏@nkucukk ÖZEL... Galatasaray Yönetim Kurulu, Cesare PRANDELLİ'YE görevinden alma kararı verdi. Gaziantepspor maçına Prandelli çıkmayacak

Yahu cikip cikmasa neolur .. Burak/Selcuk ..KUFURKUFURKUFUR oynadigi surece ne fayda !????? Albayrak bunlara dokundurtmazzzz...

Bakinizzz gecen sene , burak yedege cekiliyorduu Mancini tarafindan .. Selcuk tripler atiyordu

20070605.133808_IST153_6985.jpg

Yahu cikip cikmasa neolur .. Burak/Selcuk ..KUFURKUFURKUFUR oynadigi surece ne fayda !????? Albayrak bunlara dokundurtmazzzz...

Bakinizzz gecen sene , burak yedege cekiliyorduu Mancini tarafindan .. Selcuk tripler atiyordu

Orada katiliyorum renktas, SADECE teknik direktöre bagli degil bu kötü oyun. Yerine dogru dürüst biri gelse keske.

Geri
Üst Alt