GSC Portal Yönetim Olağanüstü Toplandı! Prandelli Kovuluyor!

yönetimi kadroya karıştırmayacak cesur ve yürekli bir TD gerek bize.Adaletli forma dağıtan ,Burak-selçuk-sabri çetesini dizginleyebilecek TD lazım.Yerli -yabancı farketmez.

Albayrak olmasaydı,Hagi sezon sonuna kadar iyi olurdu.Burak ile Selçukun ilacı kesinlikle Hagidir ama yönetim getirmez

Gunaydin, kovulmustur insallah.

Orada katiliyorum renktas, SADECE teknik direktöre bagli degil bu kötü oyun. Yerine dogru dürüst biri gelse keske.

bence teknik direktör çok önemli, adamlar iyice laçkalaştı fatih terimden sonra, demek ki neymiş disiplin herşeymiş, baktılar mancinide prandellide disiplin yok saldılar çayıra iyice, disiplin şart hocam, eli maşalı bi adam lazım bunlara bak nasıl oynuyolar sonra

Toplantı masasında başkan uyumuş uyanmadını bekliyolar hala kesin bilgi yayalım

Aslında kovmamak için kırk dereden su getiriyor yönetim. Bunu uzattıkça uzatmasından anlıyoruz. Taraftar tepkisi olmasa bişey yapmazlar.

GT-I9300 Tapatalk

Sokaktan birisini teknik direktör olarak koysan bu kadar kötü bir tablo çizemez.
CL'de 5 maçta 1 puan,
Ligde 10 hafta 19 puan,
Süper kupada rezalet bir oyun ve kupayı kaybetme. Büyük bir başarı valla.

Orada katiliyorum renktas, SADECE teknik direktöre bagli degil bu kötü oyun. Yerine dogru dürüst biri gelse keske.

Gelen adamda KARAKTER olacak .
DURUST olacak .
HERKESE hakkettigi formayi verebilecek ..
Yonetimin kuklasi olmiyacak .

Sinan Gumus ? Neden hangi nedenlerle oynatilmiyor ?
Furkan ? Neden oynatilmiyor ?
Umut Gundogan ? Neden oynatilmiyor ?
Bruma ?
Telles ?

NEDEN ?

Onlarin Burak/Selcuk/Semih/Sabri/HakanB dan ne eksigi var ? YOK .. sadece SEREFSIZLIK yapiliyor bu kulupte ..

Avrupada futbolcu hata yapiyor adam titriyor beni yedege atacaklar diye , bizde o topcular istedigi hatayi yapiyor obur gun yine kadroda .. Boyle adilik adaletsizlik olmaz !!

Benim hatirladigim biz ne zaman boka batsak hagi geliyor daha sonra takimin daha da icine sicip gidiyor.

is isten gecmis zaten bu saatten sonra kovsan ne olur

bu konunun burada ne isi var yav futbolcu bölümü burasi

Necati dogru soyluyor, konu yanlis yere acilmis @moderatorler

hocayı kovmak yetmez. eğer adamsanız kadro dışıda olmalı. selçukinan, burak kadro dışı bırakılsın. muslera yedeğe çekilsin sinanbolat oynasın. bruma-sinan-emreç-furkan gibi gençler daha çok süre alsın. bunu yapabilecek bir hoca getirsinler. yoksa yeni hoca gelecek yine aynı kadroyla sahaya çıkacaksa hiçbir şey değişmez. sorun sadece hocada değil.

Geri
Üst Alt