Yönetim, Podolski'nin Menajeri ile Masaya Oturacak!

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
d8ae5ec946ccd318551d434b6dff76b2

Galatasaray yönetimi, Alman yıldız Podolski'nin menajeri ile masaya oturmaya hazırlanıyor.

Şampiyonluk yarışında başarılı futbolcuya ihtiyacı olduğunu düşünen teknik ekip, görüşünü Podolski'nin kalmasından yana kullandı. Yönetim de eğer kulübe ciddi bir transfer teklifi gelmezse Podolski ile yola devam etmek amacında.

Öncelikle Çin kulüplerinin, ardından Japon takımlarının gündemine gelen Podolski konusunda yönetim fikrini değiştirdi. 7-8 milyon Euro'luk bir gelir karşısında Alman futbolcuyu göndermeyi düşünen sarı kırmızılılar, bu rakamlara ulaşılamayınca geri adım attı.

Alman yıldız, bir süredir Çin ve Japon takımlarının ilgisi karşısında kariyeri ile ilgili karar verme aşamasına gelmişti. Galatasaray yönetimi de Podolski'nin menajeri ile görüşerek durum değerlendirmesi yapacak. Tecrübeli oyuncuyu ve Galatasaray kulübünü memnun eden bir rakama ulaşılmazsa Podolski kariyerine sarı-kırmızılı ekipte devam edecek.

Ntvspor

Satamadık ayağını öpem kızma agam diyecekler.

ustune para verip serbest birakiriz.

nasil olsa en iyi yaptigimiz sey.

4 milyona satarız 1 milyonu manegerine veririz 1milyon da cebe atılır.

Geri kalan 2 milyonun üstüne 3 milyon daha koyup kasimpasanin forvetini alırız

SARI-KIRMIZI!

Yeni sozlesme falan teklif ederlerse iyi gulerim :D

Defedin hemen.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ya bügün gider yada bizim transfer dönemi kapalimca cine veya japonya transfer olur yapmadiklari birsey degil

Gesendet von meinem SM-G935F mit Tapatalk

Bu saatten sonra Yönetimin oturacağı yer belli de neyse...

Geri
Üst Alt