Yönetim Takımı Uçuruma Sürüklüyor

Alp Yılmaz

Sarı Üye
İlk 2 senesindeki başarılarından dolayı Aysal’ı hep savundum ama artık gerçekleri görmeye başlayalım. Zira gün geçtikçe bizi daha da uçuruma sürüklüyor.

5+3’e tamam diyen de bu adam.

Takımdaki açlık sınırını 1 milyon euroya çeken de bu adam.

Devre arasında 10 tane gereksizi transfer edip takımın 20 milyonunu çarçur eden de bu adam.

Bu adamlara maaş ödemeyip kulübü mahkemelerde süründüren de bu adam.

Takımdaki oyuncuların sözleşmelerine bakarsanız adamlar yaşlandıkça aldıkları para artıyor. Bunun sebebi de bu adam. (Selçuk Burak’a 34 yaşında 3,5 milyon verecek olmamızın sebebi de bu adam.)

Eray gibi futbola yabancı bir elemana 700 bin maaş bağlayıp 2 ay sonra göndermeye çalışan da bu adam.

Takımdaki tüm gereksiz oyuncuların maaşı 1,5 milyon eurodan başladığı için adamları gönderemiyoruz. Sebebi yine bu adam.

Koskoca Galatasaray’a sponsor bulmakta zorlanan da bu adam.

Kadroya baktığım zaman 30 futbolcu içinden 10 tane iyi oyuncu zar zor sayabiliyorum. Halbuki son 2 senede 50 milyon Euro harcadık transfere. Çoğu mevki için transfer gerekiyor ama yapamıyoruz. Çünkü bu adam kulübün parasını har vurup harman savuruyor. Bir de utanmadan kamera karşısına geçip yıldız oyuncu alacak maddi gücümüzün olmadığını söylüyor. Geçen sene rekor gelir elde ettik fakat yine zarar ettik. Gözlerinizi açın. Bu adam kulübü iflasa sürüklüyor.

Not: Bu yazıyı okuyup Terim’i gönderdiği için adama kin beslediğimi düşünebilir bazıları. Terim’den nefret ederim. Ben gördüklerimi yazıyorum.

Uçurumdan aşağıya geçen sene düştük zaten, umarım öyle sağlam bir gruba düşmeyiz CL' de.

Yönetim deyip durmayın. Ortada yönetim yok. 2 sene önceydi o. Şimdi TEK ADAM hanedanlığı var. Diğerleri KURUMSALLIĞIN gerektirdiği KAFA SALLAMA ekibi.....

Sene sonunu beklememiz gerektiğini düşünüyorum.

en onemlısı basarısızlıga alısıyoruz...gecen sene fenev samp oldugunda hersene sampıyon mu olacaz dıyenler alt tarafı bı kupa kaybettık dıyebılıyor...2 sene ust uste sampıyon olmus super kupayı almıs galatasarayı dısardan yıkmadılar bızzat ıcerden yıkıldı..yazık demekten baska bısey kalmıyor...

Günaydın.

Takım uçurumdan düştü bile.

Bu saatten sonra bir forvet bile işimizi görmez

Seneye 2, olursak iyi.

aysalı savunanlar ya şakşakcı ya boş konuşuyor geçmişte yaptıklarına kimse birşey demiyor ama görün artık şunu adam bizi uçuruma süreklemeye başladı bu kadar bağlanmayın kişilere...

Ünal aysal ve yönetimini "fatih terimde önce ve sonra" olarak değerlendirmek lazım. Yaptığı hatayı ancak aptallar yapabilirdi.

Öffff.... Kurtulun artık şu her kötü sonuçtan sonra gelen "yönetim istifa" edebiyatından...

oh simdi baskani linc etme zamani gelmis

Persembe günü ne kadar dua biliyorsaniz hepsini okuyun da yine bir ölüm grubuna düsmeyelim.

Bu halimizle gecen seneki 6:1 gibi skora sükrederiz yoksa eger Bayern falan cikarsa.

Yönetim diye bir şey yok, capsizlardan oluşan seçme bir grup var. Başkan da kendi kafasına göre takılıyor. Ben durumu hiç iyi görmüyorum. Kasada para yok, sponsor yok, takımda doğru düzgün futbolcu yok.. Üstüne gelene geçene 2-3 milyon eurodan 3-4 yıllık sözleşmeleri dayamisiz. Girdik bir bok yoluna bakalim sonumuz ne olacak.

Yönetimin değişmesini istememin nedenlerini yazdım yukarıda, maç kaybetmemizle bir alakası yok maçlar kazanılır kaybedilir. Ama ben sahadaki takıma baktığımda adeta bir hatalar zinciri görüyorum.

Geri
Üst Alt