Yönetimde 3 İstifa Birden!

Necati Şanlı

"Şimdi ne desem ırkçılığa girer"
Tek Yumruk
Süper Kupa'yı ezeli rakibi Fenerbahçe'ye kaptıran Galatasaray'da istifa şoku yaşanıyor.

Spor yazarı Levent Tüzemen, karşılaşmanın ardından canlı yayında yaptığı yorumda, sarı kırmızılı kulüpte üç yöneticinin istifa ettiğini söyledi.

Galatasaray'da ciddi sorunların olduğunu öne süren Tüzemen, yönetimden ayrılan üç ismin istifalarının başkan Ünal Aysal'da olduğunu ifade etti. Bu isimlerden ikisinin Sedat Doğan ve Mehmet Cibara olduğu ileri sürüldü.

İstifa iddiasıyla ilgili Ünal Aysal, "Bana ulaşan bir istifa bilgisi yok. Belki doğrudur bilmiyorum. Galatasaray'da bir gelenek var önce medya sonra Galatasaray başkanı öğreniyor. Şu saate kadar bana iletilen bir istifa girişimi yok" diyerek imalı bir cevap verdi.

https://spor.bugun.com.tr/galatasarayda-uc-istifa-birden-haberi/1234530

gerçek olduğunu sanmıyorum. Tipik fener galibiyeti sonrası satılmış medya uydurmaları. karıştırma maksatlı.

Yönetimde 3 kişi var mıymış ki istifa etmiş?

Neye yarıyorlardı ki zaten. Bu yönetimin doğru dürüst 1 tane icraatı gelmiyor aklıma..

yönetim yikiliyor, unal aysal dönemi yavas yavas bitiyor bence, bu sezondan sonra

Bu vizyon fakiri yönetimden kaçan kurtulur. Bu sezon şampiyonluk hayal olduğu gibi bu gidişle seneye cl de çok ama çok zor.

Geri
Üst Alt