GSC Portal Yönetimden TFF'ye Zeytin Dalı!

Emre Boz

Cezalı
Aslan Üye

y%C3%B6netim1.jpg

Galatasaray'da 25 Ekim'de yapılan başkanlık seçimi, yeni bir dönemin de başlamasına neden oldu. Sarı kırmızılı kulüp, Futbol Federasyonu ile ilişkileri düzeltme adına attığı adımlar ile dikkat çekiyor.

Haberin Devamı GSC Portal'da

Son düzenleme:
Tüpçünün yalakasi Duygun Yarsuvat. Bi de bu adamın duruşundan medet umuyorlardi.

Aysal dikleniyordu da ne oluyordu yav?Hiçbir şeyi değiştiremedi kaçtı gitti.Bir de bunu deneyelim.

Yaklaşım tarzı bizi memnun etmesede doğru olan bu. Bunu deneyelim birde.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Federasyondan da bi adım atılmalı. Bildiğim kadarıyla bu ikinci hamlemiz. Tek taraflı olmaz bu işler.

GT-I9300 Tapatalk

Uzlaşmaya çalışmak ayrı yalamak ayrı.Kabul etmezlerse Aysal'ın tutumu devam etmeli.

bazıları ınternet sayfasından acıklama yapıp baska hıc bı ıcraat yapmayan yonetım ıstıyor sanırım.hergun acıklama yaptıkta noldu adamlar guldu gectı

oyunu kuralına göre oynamak lazım arkadaşlar. Aysalın salvoları bi etki yaratmadı. hergün resmi siteden bildiri yayınlıyordu, tüpçünün haberi bile olmuyordur bunlardan. Şimdi en azından karşısında kulübü temsil eden bir başkan görüyor. Elleşmeyin başkanıma bildiği yöntemle devam etsin. Zararı olmaz bize bunların.

Kaşına gözüne hayran olduğumuz için değil. Kavga gürültüyle bir yere varılmıyor. Yanlız mafyanın elini futbolun üzerinden çekmesi gerekiyor. Başka türlü bu bataklıktan çıkamayız.

tff ye kafa yoracaklarına futbol takımına yorup temizlik yapsınlar adam gibi oyuncular alsınlar bu işler tff yi yalamakla olmaz kaliteli bir kadro iyi bir td ile spor toto leş ligde şampiyon olmak çok kolay hakemide yenersin bunlarla bir çok kez yaptığımız gibi

Doğru olan bu bazen hayatımızda siyaset yapmamız gerekir, yönetim de şu an doğru siyaset yapıyor..

Geri
Üst Alt