Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben sadece sordum rdas. Yorumun 10 numara 5 yildizistanbul secimini yıldırım kazansaydı da derdim rahat ol. hayırlı olsundan daha normal bişey mi var yahu. partilerin içine girdikçe insanlıktan uzaklastı insanlar. sonumuz cok bok yere doğru gidiyor haberiniz yok.
istanbulda ciddi anlamda azinlik olan abdürrahim zihniyeti maalesef seve seve kabul edecek. bitiremedikleri transferler sonrasinda bile surati bukadar eksi degildi. nasil bir kini varsa artikHerif burada da gülmemiş. Dalıp gitmis, reyise verecegi hesabi düşünüyor.Ekli dosyayı görüntüle 52703
Ekli dosyayı görüntüle 52694
malbayragin yuzu takimi mac gunu manasiz yersiz ve gereksiz ziyarete gotururken guller acmis
o dediğin imkansız işte. geçtiğimiz yıllarda istanbul un kaynaklarının bir futbol kulubune yatırıldığı bir dönemden geçtik. stadlara öyle yada böyle destek verildi. hemen hemen her stadı biz yaptık diyebiliyorlar. vergilendirmeler yapılandırıldı. burdan da zamanı gelince bir yumruk yiyecek kulüpler.Hic bir politikaciyi ziyaret etmememiz lazim bu akp chp mhp her hangi parti olursa olsun BENCE.
politakadan siyasetten uzak durmamiz lazim
reisci misinBedava ekmek sütlerini almışlar mı..
Malum şahıs epey bi vaat etmişti ya