Yönetimimiz Zehir Zemberek Bir Açıklama Yapacaktır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Yönetimimiz Zehir Zemberek Bir Açıklama Yapacaktır

Bunlara en büyük ceza Havuzdan çıkmak olur lig değiştirmek falan değil zaten imkansızdan öte bişey bu lig konusuda.

Dandikte olsa kendi kanalın var oradan maçlarını yayınla bak ne havuz kalıyor ne anadolu kulüpleri kalıyor ortada.

Gstv geçsin hemen abone oliyim.Eminim benim gibi düşünen binlercesi vardır.

Ben FM editöründe bile beceremedim bunu ki gerçek hayatta gerçekleşebilsin. Ancak orada Amatör ligten başlanır Galatasaray adıyla kurulan bir takımda. Ama ben şunu çok istiyorum. Potansiyeli yüksek bir şehirde Galatasaray bir takım kursun. Hedefi Bundesliga olan. Aynı Hoffeniem gibi üst üste başarılarla 5-6 sene içerisinde Bundesliga' ya çıksın.

Hep öyle bir söylem vardıya onu anlayamıyordum.Ondan sordum Reis.

Ben FM editöründe bile beceremedim bunu ki gerçek hayatta gerçekleşebilsin. Ancak orada Amatör ligten başlanır Galatasaray adıyla kurulan bir takımda. Ama ben şunu çok istiyorum. Potansiyeli yüksek bir şehirde Galatasaray bir takım kursun. Hedefi Bundesliga olan. Aynı Hoffeniem gibi üst üste başarılarla 5-6 sene içerisinde Bundesliga' ya çıksın.

Once ulke sinirlari icerisindeki Galatasaray'imizi eski gunlerine getirsek, herseyi yerli yerine oturtsak da sonradan boyle dusunceler icerisine girsek daha iyi olur gibi. :)

Abi şu lig muhabbeti antu'da olsa ekran görüntüsü alıp cafe'deki başlığa taşımıştık şimdi.

Valla ben kesin taşırdım. Ama geçen gün Çağtay kardeşim bir pilot takımdan bahsediyordu. Bu Pilot takım olayı Almanya' da kurulup yatırım yapılarak ve birazda Oradaki Türk gençlerinin de katkılarıyla Hem Gökhan Töre' ler Mesut' lar, Nuri' ler bizim takımımızda yetiştirilebilir hemde bu oyuncuları Galatasaray' ımıza daha rahatlıkla getirebiliriz. Yoksa Mevcut takımı Bundesliga' ya taşımak tabiki imkan dahilinde değil ve birazda saçma.

Gstv geçsin hemen abone oliyim.Eminim benim gibi düşünen binlercesi vardır.

Hep öyle bir söylem vardıya onu anlayamıyordum.Ondan sordum Reis.

Yok yok. Böyle bir şey imkan dahilinde değil. Hem biz Türk takımıyız. Tabiki Türkiye liginde oynayacağız. Öyle bir şey olsa bile biz gideceğimize ezikler gitsin bize ne :)

Yakışan duruşu sergiliyor Ünal Aysal ve ekibi.

Adnan Polat hala başımızda olsaydı baş destekçisi olurdu Aziz'in ve fenerin.

Havuzdan çıkamazsınız. Talimatnamenin değişmesi lazım bunun için... Zamanında FB bunu denedi. Ürünün sahibi biziz, istediğimiz kanala veririz diye çok yaygara yaptılar ama başaramadılar...

Toplantı olduğundan eminmisiniz ? Bir iki twit mi yoksa kaynak ?

Akşam üstü olmadı mı daha:)

gerçekten artık b tff ile ipleri tamamen koparacak çok sert bir açıklama yapılmalı

İstifaya davet edeceklerdir.

bursa ne dusunuyor

onlarda mı sike yancısı durumundalar?

nevzatdindar Nevzat Dindar

5 KİŞİ KATILDI - GS'deki olağanüstü toplantıda A.Dürüst, A.Öztürk, R. Arkan, S. Doğan ve M. Basol yer alıyor..Az önce başladı..

Sedat Doğan mı :)

bursa ne dusunuyor

onlarda mı sike yancısı durumundalar?

Kulübü bilmiyorum ama Bursa taraftar ve basını çok sert bu konuda. Dün Cenk paylaşmıştı. 58. madde değişimine onay vereni dönüşte 62'den tavşan yaparız yazmışlardı.

Bursa yönetimi taraftara fazla kulak verir. Karşı duracaklardır.

Kulübü bilmiyorum ama Bursa taraftar ve basını çok sert bu konuda. Dün Cenk paylaşmıştı. 58. madde değişimine onay vereni dönüşte 62'den tavşan yaparız yazmışlardı.

Bursa yönetimi taraftara fazla kulak verir. Karşı duracaklardır.

iyi iyi

bursa antep gibi takımları da yanımıza cekersek fena olmaz

antepi sanmıyorum ama

Beyler savaşa hazır olun.A.Öztürk bombalayacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt