Yönetimimizden Açıklama Geldi

Cevap: Yönetimimizden Açıklama Geldi

UEFA'ya mail atmak lazım yine.

Ayrıca eğer bu maddeyi değiştirirseler , Galatasaray taraftarının ne olduğunu bunlara göstermek lazım büyük bir mitingle

Bu arada resmi siteden açıklamanın yapıldığı saate dikkat :)

(üşenenler için (biliyorum çoksunuz) 19.05)

ftw1905 Ftw

Sen kalk şikeye karşıyım de sana futbolcu verirler mi Cimbomum? Düzene niye taş koyuyorsun ki ?

bu cumlelerın %90 nın adnan ozturk e aıt olduguna emınım...helal olsun sana adnan ozturk devam et taraftar arkanda...

UEFA-Congress-re-elected-Michel-Platini-as-President.jpg

Anladın sen Cavcav ; )

UEFA'ya mail atmak lazım yine.

Ayrıca eğer bu maddeyi değiştirirseler , Galatasaray taraftarının ne olduğunu bunlara göstermek lazım büyük bir mitingle
degıstırmeden once yapılması lazım degılmı? sonradan yapsan nolacak bı kere degıstımı

ftw1905 Ftw

Trabzonspor'da sert bir açıklama hazırlığındaymış diyorlar...

Ne oldu en ufak hatamızda "sonuna kadar takipçisiyiz" diyenler, gün geldi devran döndü köpek gibi muhtac kaldınız bize, yalvardınız hatta destek olun diye :), duruşumuzdan asla taviz vermedik, şimdi o meshur bck durusu nerde merak ediyorum sizi gidi kızkardeşler sizi.

ilhan cavcav : Galatasaray ın verecegı bır oyu var oyu kadar acıklama yapsın???(radyospor) beyler ıcımden cok pıs kaydım yazdım sızde kayın

Suskunluğum asaletimdendir! Her lafa verilecek bir cevabım vardır aslında... Ama bir lafa bakarım laf mı diye bir de söyleyene bakarım adam mı diye! MEVLANA

cavcav biz oyumuz kadar değil, şerefimiz kadar konuşuyoruz. sanada tavsiyemiz sende şerefin kadar konuş yani sus.

Geri
Üst Alt