Yönetim'in Yaptığı En Büyük Hata

selcuk burak ın gelmesıyle tamamen dususe gectı...ayrıca yonetımın tam olarak 1 yıldır yaptıgı tek dogru hareket fınal macına cıkmamak onun dısındakı herseyı gecınız hepsı kocaman yanlıs

Yonetimin en buyuk hatasını burada herkes biliyor adı gibi hemde. Sadece dile getirirse basına gelecek toplum baskısından korkuyor.

Fatih Terim'i göndermek değildir çünkü öyle bir şey olmamıştır.

{taptap©}

Yönetimin en büyük hatası:

3 sene önce elimize şikecileri amatöre kadar yollama fırsatı geçmişken bu konuda etliye sütlüye karışmaması, hiç bir şey yapmaması.

Hırsızların, suçluluların gereken cezasını çekmesini sağlamazsan iyice yüzsüzleşirler, suçsuz olduklarına önce kendilerini sonra çevresindekileri inandırmaya başlarlar, buradan güç alırlar iyice yüzsüzleşirler, ortamı terörize ederler aynı 2 senedir yaptıkları gibi...

Hee tabi kimin tarafından kollandıkları da malum, ülkede ona karşı çıksan anında seni de bitirirler orası da var işin, çekinmeleri normal bizimkilerin de.

en büyük hata bu düşünce işte

rakibinin hatalarıyla gelen bir başarı herkesi kandırır,ünal bey de buna kandı

sen güçlü ol,rakibinle güçlü mücade et o zaman birşeye benzer

fener yokken şampiyonluğa sevinmeyiz bile kendimizi kandırmayalım

yönetimin en büyük hatası istifa etmemektir

fatih hocamıza yapılan ,bu olaydan daha az birşeydir.

en büyük hata bu düşünce işte

rakibinin hatalarıyla gelen bir başarı herkesi kandırır,ünal bey de buna kandı

sen güçlü ol,rakibinle güçlü mücade et o zaman birşeye benzer

fener yokken şampiyonluğa sevinmeyiz bile kendimizi kandırmayalım

Yaa takayım şampiyonluğa, 2 senedir yapılan haksızlıklar, fenerin kayırılması, federasyonun şikeyi sanki onların adına başkası yapmış cezayı onlar çekmiş gibi sürekli telafi ettirme çabaları. Bunlardan bahsediyorum sen şampiyonluk diyorsun, dün ortada bir şey yokkken adamların kalecisi penaltı sonrası senin adamının üstüne uçma, abuk sabuk hareketler yapma cüretini gösterebiliyor. Neden? Çünkü kırmızı kart görmeyeceğini, ceza gelmeyeceğini, gelse bile 10 maç alması gerekirken 2 maçla yırtacağını biliyor. Mahmut denen karaktersiz istediğini söyleyebiliyor. Aleyhlerinde ufacık bir hakem hatasından sonra yaygara yapıp 10 maç üstüste en ufak bir hakem hatasıyla karşılaşmıyorlar. Neden çünkü ailenin her istediğini yapan şımarık çocuğu modundalar. Basketbolda yapılanlara girmiyorum...

Sen hala şampiyonluk de.

Edit: Tapelerde Şekip diyorki PFDK'da 4-3, Tahkim'de 6-1 öndeyiz, yönetim o üyelerin değişmesi için bile bir şey yapmıyor.

Yerli oyunculara haddinden fazla güvenmek, Fatih hocanın son yazindan itibaren takım yaslanirken transfer yapmayı reddetmek.

Genel tavır ve duruşunu çok takdir ediyorum yönetimin o ayrı. Ama su saçma sapan 17-18 yaş transferleri ile boş potaya turnike birakmak varken orta çizgiden 3 luk deneyen bir hale burunduk.

-Tapatalk-

geçtim futbolcu transferini hoca değişimini falan en büyük hatamız sırf tek seslilik uğruna 11-12 yönetiminin tamamen yok edilmesidir.

başkan sussa ali dürüst hak arardı ali dürüst centilmenlikten bahsetse geçiştirse adnan öztürk balataları sıyırır ortalığı toz duman ederdi.

bununla birlikte o yönetim çalışıyordu ne yaptığını biliyordu arka planda çok kavga vardı tartışma vardı ama bunlar hep doğruyu bulmak için yapılan tartışma ve kavgalardı.

şimdi bakıyorsun floryanın başına çakma bi yönetici bi adam getirmişler diyor bu benim işim değil ben part time takılırım kim naparsa yapsın. işte tek yaptığı arada konusmak mancini korkaktı bizi bıraktı gitti terimi yolladığımız için tebrik telefonları alıyoruz diye boy gösterirdi tvlerde ama bugun bakıyorsunuz gözlükleri güzel ortalıkta yok.

başkanın önünde koca 1 yıl koca 1 sezon var. nasıl yapar ne yapar bilmiyorum ama çevresindeki dalkavuklardan kurtulmaz ise bu tek ses aşkı tek adam olma aşkı devam eder ise adnan polattan beter gidecektir çünkü yeni jenerasyon taraftarda kulübün başarı potansiyelini yapabileceklerini gördü daha fazlasına inandı.

Yönetimin yaptığı yaptığı en büyük hata bazı değerleri hiçe sayıp Ali Dürüst ve Abdurrahim Albayrak'ı yönetimden yollamasaydı. Daha doğrusu ÜA'nın. Herşey o zamandan sonra ters gitmeye başladı aslında. Kendi padişahlığıını kuracak Ünal bey.

Türkiye'deki bir kulübü avrupalı bir kulüp yönetmek istemesi.

en büyük hataların başında ;

1-futbolcu maaşları ve transfer edilen futbolcunun uzun vadeli sözleşme ve yüksek fiyata alınması tutmayınca elden çıkartılamaması özellikle yabancı..

2- transferlerin zamanında alınıp kampa yetiştirilememesi

3-yönetim kadrosunun güven vermemesi

4- yazacak çok şey var da akşam namazı vakti geçiyor :mad-49::mad-49:

ooooohhhhooooooooo

bu maddelerle saymakla bitmez

başarılı bir yönetim ve başkanımız olduğunu düşünmüyorum artık

Ünal Başkanın yaptığı tek doğru şimdilerde nefret ettiğimiz FT'yi takımın başına getirmekti

Bu da 2 şampiyonluk ve ŞL başarıları getirdi zaten

Şu an antipati toplamış olsa da Fatih Terim'in öyle yada böyle takımın başından gitmesini engelleyememesi, hatta buna sebep olması.

Yönetim bencede yok.

Var birileri ama var işde sadece.

Basketen gelme lutfi beye ve bilmem tulundan hariç futbol ile ilgilenler varmı?

Heee idaa ustalarımız vardı tabi. Scout ekibi.

Buda fatih terim hatası olarak saysamda tekmeyi vuramayan yine bu yeni yönetim.

Yönetim içinde ki muhalefeti bitirmek çok büyük hata oldu,kendisine karşı çıkanı bertaraf ederken başkan işler daha iyi olur sandı ancak yanıldı.

Edit:Ali dürüst gibi yöneticiyi bulmuş beğenmedi,belki de Türk futbolunun en iyi yöneticisidir kendisi bana göre.

Geri
Üst Alt