Younes Belhanda Al Hilal’e Satıldı İddiası!

Transferin ilk haftası Belhanda, Fernando ve Diagne üçlüsünün satışını gerçekleştirmeliyiz.

Abicim git artık şu takımdan git! Avrupa maçlarında berbatsın, derbi maçlarında kırmızı kart görmeyesin diye hocan tarafından kenara alınıyorsun. Bir maç varsın, 3 maç sahada yürüyorsun. Senin arkanı toplamak, senin performansını arttırmak için kimse ekstra çaba sarfetmek zorunda değil. Hazır, olgun oyuncular lazım bize. Git de bir rahatlayalım.

9 m Euro iyi para 15 falan veren olmaz ahmet musa 16 ya anca gitti düz hesap 10 a giderse iyi olur maaş yükünden de kurtuluruz devre arası gidecekti zaten büyük ihtimal ilk satilanlardan biri belhanda olur

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

9m euro doğru çıkarsa devre arası protokol imzalamışız demektir.

şu an ki değeri 12m rahat.

Allahım inşallah doğru olur bu haber.Belhanda'yı sevenlere sesleniyorum.Bakın renkdaşlarım bu herif şut çekmekten bile aciz.Bu adamın asıl yapması gereken işleri hep reis Feghouli yaptı.. Benim sözüme katılmayanlar gitsin Belhanda'nın kendi açıklamalarına baksın..Ben 10 numara değil 8 numarayım benden gol atmam beklenmesin demek aslında vasıfsızlığını kabul edip taraftarı salak yerine koymaktan başka birşey değildir..

Belhanda giderse gelecek sezon adına çok daha fazla ümitlenirim..

giphy.gif

Geri
Üst Alt