Younes Belhanda İçin 5 Milyon Euro

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tl olarak bakarsak aldığımızda kur 4 liraydı , şuan 6 nın üzerinde.Bu durumda 6 milyon euro ve üzeri bize kar ettirir.

belhanda-cyprien takası beni çok mutlu eder açıkcası,gerekirse üzerine 2-3 neyse verip alınabilir...

+ birde adama 2.5 senede vereceğimiz 10 milyon euro da var nerden baksan.Biraz da Adnan Polat ekleyelim.

Verilen maaşa niye bakıyoruz sonuçta yerine topçu alıcaz gelicek adam da en az bunun kadar maaş alıcak yok altyapıdan çıkarıcaz diyorsan o zaman maaşı saymazsan hak veririm.

bunlar ne satin alabiliyor nede adam satabiliyor

Verilen maaşa niye bakıyoruz sonuçta yerine topçu alıcaz gelicek adam da en az bunun kadar maaş alıcak yok altyapıdan çıkarıcaz diyorsan o zaman maaşı saymazsan hak veririm.
Biraz esprili yaklaştım bence 7-8 milyon euro altına bırakmamak lazım hele devre arası yerine adam bulmak kolay değil.Belhanda yı yeterli bulmayan biri olarak söylüyorum bunu.

Dirar'i 6 milyona almis Monaco zamaninda. Böyle zengin bir kulüpten 5-6 milyon euro cok az, Belhanda en iyi döneminde bile en fazla 10 milyon euro etti ama bizim malligimiz o kadar para bayilmak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt