Younes Belhanda, Kadro Dışı Kalmalı mı?

Belhanda, Kadro Dışı Kalmalı mı?

• Evet

Oy: 62 83,8%
  • Hayır

Oy: 12 16,2%

• Kullanılan toplam oy
    74
  • Anket kapatılmış .
Olm adam taraftara oç dedi bunun nesini nasıl sindireceğiz yav akıl var mantık var, zaten sindirirsek ve bu herif oynamaya devam ederse onu oynatan takımın başından gidene kadar ne maç izlerim ne de bir kuruş harcarım, bu kadar da uzun boylu değil artık hoca da bu kadarını yapamaz diye düşünüyorum.

Şimdi baktım çevirilere adam ana avrat taraftar sövmüş. Bir şekilde takımı etkilemeden bu işi çözmek gerekiyor. Yönetim duruma el atmalı. Ama görünen o ki sineye çekilecek gibi duruyor hem yönetim, hem Fatih Terim tarafından. Ancak şöyle bir şey var. Taraftar ile futbolcu arasında güven tamamen bitmişse kolay kolay düzelmez. Taraftar unutmaz. Takımın genel durumunu etkilemeden halledilmesi gerekiyor. Oynasa tepki devam edeceğe benziyor.

Olm adam taraftara oç dedi bunun nesini nasıl sindireceğiz yav akıl var mantık var, zaten sindirirsek ve bu herif oynamaya devam ederse onu oynatan takımın başından gidene kadar ne maç izlerim ne de bir kuruş harcarım, bu kadar da uzun boylu değil artık hoca da bu kadarını yapamaz diye düşünüyorum.

abdülrahim albayrak sahip çıktı çok değerli bir oyuncumuz dedi..

oç dediği için kimse evladından vazgeçmez

evet.

taraftarla aradaki bağ koptuğu için dikiş tutmayacaktır, zorlamanın anlamı yok. zaten performansı da felaket

Umarim devre arasi satilir da kurtuluruz bundan.

Kesinlikle kadro dışı bırakılmalı.Bu adam top her ayağına geldiğinde ıslıklanacak taraftarla arasındaki köprüler hepten yıkıldı bu saatten sonra verim almamız namümkün.Ocak ayında da 3m-5m demeden kurtulmamız lazım.

bence bırakılmasın kadro dışı demek piyasasının iyice dip yapması demektir.. son 30 dklarda oyuna alınıp en azından hala takımın bir parçası gibi göstermeliyiz ha ona da sıkıntı yaparsa kadrodışı kalsın

Hayir ama kulubeye cekilmeli.Sonradan falan girmeli.Devre arasi da ilk teklifte dehlenmeli.

Bu anketin amacı ne? Hoca Belhanda’ya sahip çıktı ve taraftarı suçladı zaten. Ödül verilir.

Gecen sezon feghouli’ye yapilanin aynisini yapmaliyiz yani yedek kulubesinde oturmali

Hayır kalmamalı.Taraftara ettiği ağır kufurler nedeni ile para cezası almalı ve bir muddet yedeğe çekilmeli.

Kadro dışı kalmamalı 11 de olmasın yeter.. Takımda sesszice operasyon yapılmalı ve şimdiden bi kulüple sözleşme imzalanıp satılmalı para ederkene..Yoksa kadro dışı kalır takım havası bozulur menejerler bedavaya çöker hiç hoş olmaz..iyice dip yapmadan el altından operasyon yapılmalı

Bu herifin kadroda olduğu hiçbir maçı takip etmeme kararı aldım. Hocası izleyip şakşaklasın.

Geri
Üst Alt