Young Boys Başkanı Spycher: "Birisi çıkacaktı, en kötüsü çıktı"

Bu Galatasaray kadrosuyla baş edemezler.. İster ayak yapsın ister yapmasın gerçek bu.. Konsantrasyon CL'den ötürü çok yüksek olur pitbull gibi olur oyuncular..

Adam olun maçı bırakıp bizi de yormayın.
Avrupa ligi zayıf bu sene bi çeyrek yaparsınız.

Bunlar niye bu sene bu kadar kötü. Geçen seneki kadroyu ve hocayı korumuş diyorlar. Başka bir sıkıntıları mı var? Bilen var mıdır?

2 maçta yiyeceğimiz en az 3 golümüz var, fazlasını kalenizden çıkartırsanız şansınıza küsün. böyle kaymak gibi rakip bulamazsınız bi daha kendinize

Christoph Spycher : Oyuncularimla konustum rakibimizin hocasinin kendisine karsi iyi oynayan futbolculari transfer etme gibi bir huyu var , bu sizin icin buyuk bir firsat dedim.

Olmazsa ezeli rakiplerinin manyak bir baskani var kesin o sizi transfer eder hem de iki kat maas verir dedim. Soyunma odasinda kisa bir sessizlikten sonra , patron aksam yemegini KFC'den siparis etsek olur mu sesleri yukseldi.

Yer mi lan Anadolu çocuğu bu numaraları?

Eyvah. İlaç gibi gelir dertlerine deva olacağımız ekip bu demek.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Koyar geçeriz, ne düşünerek söyledi bunları, samimi mi bilmem ama doğru demiş, koyar geceriz.

Avrupa takımı hüviyetimiz tamamen bitti ya, eskiden zerre şüphemiz olmazdı şu tarz maçlarda. 2006ya kadar falan sürdü, sonrası ufak kıvılcımlar dışında hep karavana.
Bunun sadece GS ile alakası yok bence,eskiden Türk takımlarında da çok fazla isimli oyuncular yoktu,haliyle Young Boys gibi görülüyorduk dışardan.Şimdi ise para var diye isimli ama ıskartaya çıkmış adamları takımlara doldurmaya başladık,dolayısıyla dinamik,basan koşan her takım sıkıntı çıkarıyor.

Yemezler
Tuchel bile bizi övüyordu taktiken sonra fark atıp geçtiler

Kadrolara bakınca korkmaları normal ama işte. Geçen sene rezillikti eleme maçları

Deplasmanda 2-0 kaybedip iç sahada 1-1 berabere kalarak eleneceğimiz rakip havası var bunlarda.

1723290937447.webp

bence bunları rahat eleyeceğiz ama gruplarda ağır sıçacağız. acaba elemesek mi :d

Geri
Üst Alt