Young Boys Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu

İyi kadro, okan hoca güzel iş yapmış. Umarim skor da güzel olur.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Berkan torreira olunca arkalarında da nelsson, abdülkerim ikilisi burası ölüm vadisi oluyor buraya düşen top yok oluyor. Kereme bok atıyoruz da ortalama 25 kere top kaybeden bir sol stoper var. Nelsson zaten press yediği anda sıçıyor.

O nedenle ortada berkan olacaksa stoperde iyi bir top taşıyıcı lazım

Dediğiniz şekilde Sara yerine anca Berkan olabilir belki. Maçlarımızı tekrar tekrar izliyorum Mertens gibi akıllı önde baskı yapabilecek oyuncumuz az. Sadece önde baskı değil, rakip takımdan kontratak yediğimizde bizim defansa kadar koşan sayılı oyunculardan oluyor.

Eninde sonunda Sara o bölgede oynayacak. Adamın yeri orası çünkü. Boşuna 8 de oynatarak vakit kaybediyoruz. Serbest oynamayı seviyor Sara. Ancak öyle verim alırız. Yoksa o kadar para boşu boşuna verilmiş olacak.

20 verdik mecbur oynatıcaz
Mecbur oldugu icin degil aslinds takimda bu kadar yuksek pas kabiliyeti ve skor katkisi verebilecek elimizdeki tek oyuncu karakteride duzgun bir cocuk takima monte edebilirsek muazzam bir topcumuz olur 13 milyon diagneye gommus klubuz para cokta sorun degil

Maç Keremin hakkıydı böyle hakkını yemiş oluyoruz çünkü sara henüz hazır değil

İyi kadro, okan hoca güzel iş yapmış. Umarim skor da güzel olur.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Rakibi analiz etmiş genç takım diye bizdede hep genç oyuncuları tercih etmiş, Demirbay, Duboys, Zaha, Ziyech gibi yaşlı oyuncuları kenarda oturtması mantıklı.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Heyecan dorukta. Şampiyonlar Ligine kavuşuyoruz. Bence çıkabilecek en iyi kadro ile çıkıyoruz. Barış, Kerem, İcardi üçlüsünden vazgeçilmemeli. Mertens ile Ziyech rekabete girer. Torreira ve Sara ikilisi ile, Jelert ve Köhn beklerine güveniyorum. Haydi Aslanlarım benim

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şampiyonalar ligini alacak 11, hocamızı kutlarım

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Saranın yıldızlaşıp kendini gösterecek olduğu maç

Bok gibi kadro dedik mi dedik.
Hepiniz müthiş dediniz mi? Dediniz. Şu başlıktaki kimsenin okan dahil kimseyi eleştirmeye hakkı yok

Geri
Üst Alt