Young Boys Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu

Young Boys bayagi pozisyona girer, az becerikli olurlarsa hayatta gecemeyiz bu turu

Su kadroya bak, toplari kim kazanacak savunmayi kim yapacak?

75c5beaf0e4bffa2798b22618e121e8b.jpg

Takımda 2.5 defans oyuncusu var, gerisinin ne bireysel ne takım defansıyla alakası yok. Pes gerçekten.

Dün çıktın sabırlı olmalıyız, maç 90 dakika dedin. Bu 11 rus ruleti oynamaktan farksız.

Neyse. 2 gol yeriz minimum. Artık İcardi, Ziyech, Kerem 8-9'luk oynamadığı sürece CL'ye güle güle diyebiliriz.

Orta sahasız çift forveti geçtim bari Köhn yerine Jelert olsaydı. İşimiz zor
Hocanın açıklamalarından anladığım daha fizik olarak hazır değil sanırım kendi takımı ile kampta geçiremediği için transfer ve sakatlık yüzünden herhalde. Lakin bence hoca sosyal medya eleştirilerinden etkilenmiş ve yanlış yapıyor. Bana göre Barış sağ kanat olmalıydı Jelert sağ bek olmalıydı ama dediğin gibi en kötü sol bek olmalıydı kendisi. Umarım hocanın planı tutar.

Çok sıkıntılı 11 bana göre. Kaan stoper performansı özellikle 2'li oynarken çok daha kötü. Pozisyon vermemiz, gol yememiz neredeyse garanti. Şu 11 öncesi ben %90 çıkarız rahat maç diyordum ama şuan bilemiyorum. Açıkçası şansımızı zor görüyorum.

Ziyech her 11 başladığında batırıyor son 30 dk topçusu ama hoca yine başlatmış. Madem Bats İcardi birlikte oynatcan merkezi Berkan torreira yap sağa sara'yi at daha dengeli dönen topları alabilen bir takım çıksana. İşimiz zor inşallah yanılırım.

Geri
Üst Alt