Young Boys Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu

buna cift forvet fln dıyenle

futbol konusmayın

batsuayi mertens yerınde işte ondan daha dinamikte oynuyor herif

Ben kadroyu beğenmedim ama Okan hocanın ilk macin iyi oynadigimiz bolumunundeki kadroyu bugun ilk 11 olarak kullanmasıda çok mantıksız bulmadım.

Hoca sen neyin peşindesin yav.

İnşallah şu turu geçeriz

Şaka gibi 9 milyon verdiğimiz tarihimizin en pahalı bekini güvenip kıyamıyoruz sağ beke. Onun yerine hücumda ki etkili futbolcumuzu bek e koyuyoruz. Ayrica 4-4-2 mi kaldı yıl 2024 abi
Negatif basmayalım lütfen. Kadro o denli kaliteli ve herkes formda ki ona sıra gelmiyor. Formsuzluk değil mevzu. Derhal tövbe istiğfar etmen gerekiyor.

Vaaaay 10milyon avroluk Jelert patladı HA

YB'a karşı oynatmayan Okan, City, Bayern'e karşı mı oynatcak acaba.

Şaka gibi 9 milyon verdiğimiz tarihimizin en pahalı bekini güvenip kıyamıyoruz sağ beke. Onun yerine hücumda ki etkili futbolcumuzu bek e koyuyoruz. Ayrica 4-4-2 mi kaldı yıl 2024 abi
barıs alper kıme göre hucumda en etkili futbolcumuz?

hangı macları referans aldınız

en etkili topcumuz batsuayidir

442 HA?! Güzel.
Bizim DNAmiz'da var.

Batsu Muhakak olması lazımdı.

Hoca kumar oynuyor, umarım kazanır.
Bu taktikle bjk'den 4 gol yedik 45 dk'da

SM-A515F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

malesef gecen sezonun benzeri olacak. yama yapa yapa ilerleyecegiz.
baris ,kaan vs. bu konu uzun sezona dair ayri baslik konusu.

diger yandan bu eslesme ozelinde isin ironik yani ne derseniz ;

ilk mac jelert cikip baris bek'e gecince takim dengelendi,derken baris cikip dubois girince 80de,,,,86 da ordaki olusumlar derken pen oldu mac gitti.

ilk mac basliginda mac onu ve mac sonu yorumlarimda da rakip dolayli olasiliklar ve olasi sonuclari ilgili baslikta belirtmistim.

salt ilk mac ozelinde, baris'in o macta o dakikadan sonra oynatildigi taktige ve konumuna -olumlu bakiyorum hoca nin mac ici kararina . baris'i kendi asal yerinde gormek istesem de, malesef hem rakibin on ve kanat oyunculari, hem bizim eldeki kanat bek tipolojisi dolayli, ,hemde ilk mac baris'in buraya gecene dek ordan kolay yol vermemiz dolayli -lbu karari dedigim gibi belli bir mantiga oturtabiliyorum.

demek, kendi oyunumuza gore degilde, rakibin oyununa gecit vermemek(rakibin uzun,hizli,guclu kanatlar) baris'in hizi ve fizik gucunu ,boyunu kullanmak gibi bir cikis yolu akla gelmis radikal dokunus babinda. karar vs iyidir kotudur o ayri.

mertens'in olmamasi bir denkleme oturmasi icin o bolge de sara oynasaydi anlamli olurdu nacizane,,, ve veya ziyech buraya kaydirilip orada asal bolgede baris yer alsaydi . bu denklemde beklemedigim surpriz ; bats oldu .

tum bunlar goreceli elbette .

@Onur Adıbelli

Geri
Üst Alt