Young Boys Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu

kağıt üstünde tersi gibi dursa da deplasmandaki kadrodan daha sağlam kadroyla çıkmışız, batshuayi mertensten barış jelertten daha iyi savunma yapacaktır.
Kadro net iyi ilk maçtaki kadroya göre pres yapmaya daha müsait bir kadro bu ben beğendim bence alıcaz maçı

200 milyonluk takım 30 milyonluk takıma elenirse orda durmayacaksin okan buruk...

Bu ilk 11'i fenerliler bile yapmaz. Artık bu kulüpte hainlik baş göstermiş yok mu 1 yiğit...

Allah hepimizin akıl sağlığını korusun…

Apo cezalı davinson sakat yerine en mantılı Kaan zaten ayrıca jelert hazır değil alışamadı sağ beke barış güçlü hızlı bindirme yapar fiziğiyle adam durdurur zşyech ilk maç etkili oldu girince baya batshuayi de iki gol buldu kadroyu beğendim sezon içinde kullanabiliriz bence mantıklı

Muslera
Jelert Nelsson Davinson Köhn
Torreira Sara
Ziyech Batshuayi Barış
İcardi

Gayet güzel olur

Young boys buyutulecek bir takim degil deplasman oyunlari feci kotu kendi sahalari garip bir saha alismislar santimine kadar ezberlenmis oyun planlari var

Mevcut kadorumuz erken skor almaya yonelik
Erken skoru alirsak bunlar seyirci baskisindan etkilenebilir

Takim halinde durup adam kacirdikmi taktik faulleri yapmamiz lazim kart bile gorsek

Erken gol bulursak cok kolay bir mac olabilir
Takim halinde savunma yapmak lazim

Batshuayi takim savunmasina yardim etmezse
ozaman cok rahat cikarlar baskidan tek korkumda bu
Üstüne basarak söylüyorum içlerinden geçeceğiz bu gün

2 orta saha görmekten bıktım. Bence yanlış değil. Tek forvet çıkmalıyız. Guardiola bile forvet alacağı zaman halaandi sutluyor kenara. İnşallah derbide bu şekilde oynamayız. Necati ve elmander gibi ölüm pressi yapacak futbolcu değiller icardi ve bats. Birisinin sahada olması lazım.

Değişikliklerde girecek oyuncularımız da bunlar:

Kerem D.
Mertens
Yunus
Dubois
Berkan
Jelert

4-3-3 oynatacaksin HOCammm mertensin olmadığı bir 4-3-3. Derbiye bu şekilde çıkacaksan haber ver 6. Haftada fenere bi 10 bin basalım.

Zaha niye kadroda yok kardeşim ya gitmeyecekse niye oynamıyor

İşler yolunda gitmezse Mertens dışında hamle sanşımız yok gibi.

Benim anlamadığım konu şu bu defans takıntısı bu sezon nereden çıktı onu anlamıyorum Fatih hocamın dönemindede böyle kadrolarla oynuyorduk biz 2011-12 dede Selçuk melo çift orta saha çıkıyorduk çift forvetle çıkıyorduk gayette başarılıydık hayta Sneijder geldiğinde Selçuk’un kanat oynamışlıuğı bile var gayet iyi sonuç verecek bu takım bu gün

Geri
Üst Alt