Youth League 18/19 D Grubu M:2 | Porto U19 2-2 Galatasaray U19 | MS | 3 Ekim |

sakatlandı.yerine emre kurt girmeliydi ama atalay da fena değil.mustafa kapı yaş ve fizik handikapınndan ötürü istediklerini yapamıyo.çok geride oynatıyoruz.belki ön tarafa salmalıyız onu,ama bunun için maliki feda etmeliyiz,mirzayı forvete alıp

Nazar degdirdim

Cok iyi sut çekiyorlar ama eziyo demek şu kadro için doğru olmaz.hocanin hatası var kadro seçiminde.stoperler u21 stoperleri.forvet u 21 forveti.tamamen hücumcu bi kadro var sahada.onliberosuz oynuyoruz bilmem anlatabildim mi ..mirza kanat recep kanat mutlu 10 numara atalay 10 numara bi tek mustafa kapı var ortasahada o da yaş ve fizik olarak geride.rakibi karsilayan yok ve dolayısı ile topla çok oynayan porto

porto gol için geç bile kaldı....malik daha yeni oyundan cıkıyo.ortasahada defansif tek bi futbolcumuz yok.üstüne iki 10 numara sahada.mirza ve recebi hiç kullanmıyoruz.çünkü oyun planı yok...takıma geriye yaslan demiş hoca belli ama bu takım defans yapamaz

kaleci batuhan iyiydi bugün

Akşam da tam tersi olur umarım.

recep süper gol attı aslan parçasııı

Recep çok iyi ceza sahası dışından ayak içiyle gol attı

wideo alalim goal icun

bireysel hatadan yedik golü tüh

Hep bireysel hatalar hep

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

önceden ortasahasız oynuyoduk ,şimdi 2 önlibero ile oynuyoruz ama golü yedik yine de.hoca harbiden mal ya.3 oyuncu birden değiştirdi golden önce kim nerede belli değil ben bu kadar dagınık takım görmedim.u19u corba yapmış bu hoca kimse

bu ülkeden herşey çıkıyor ama stoper çıkmıyor. eldeki en iyilerinden biri serdar aziz gibi el bombası oluyor en fazla

yav şimdi stoperle ne alakası var mevzunun?şu an bastaki hoca kimse abdulsamedi ortasahaya cekti dakika 78de stoper aldı oyuna....takım önliberosuzdu şimdi 2 önlibero sahada.tamamen plansızlıgın sonucu şu goller.mevzu stoperse ozandan sonra oyuna giren ısık geliyo işte en potansiyelli isim olarak

Geri
Üst Alt