youtube gurmeleri

Hakan Motz

papağan
Hocaların Hocası
Son yillarda trend olan, neredeyse her yemek satan koseye gidip video ceken, ilginc varliklar.

Tadim notlari
Ayhan mortepe
Lezzet pesinde biri
Firat Sobutay
ve daha niceleri

Komik olanda, mekan les atarken adamlarin o kadar ovmesi gercekten, kahkahalara boguyor insani. Ustellik, salak salak laflar kullanmalari,

Ilac mi uretiyon ustam
oy guzzum oy

Yedigi de hormonlu tavuk doner ve alti ustu tost.

cok guzel kanallar genelde, severek izleriz.

en cok firat sobutay'u takip ediyorum suan. bizim turk sofrasi sahane, elin yabancisi bile sirf turkiye'deki yemekleri tatmak icin ozel kanal aciyor artik. bir tane kel italyan var surekli turkiye'ye yemeye gidiyor.

cok guzel kanallar genelde, severek izleriz.

en cok firat sobutay'u takip ediyorum suan. bizim turk sofrasi sahane, elin yabancisi bile sirf turkiye'deki yemekleri tatmak icin ozel kanal aciyor artik. bir tane kel italyan var surekli turkiye'ye yemeye gidiyor.

cok fazla abartiliyor bana gore.

x youtube gurme kanalı benim eve konuk olur ve aramızda şöyle dialoglar geçer:

-x youtube gurme: pala ustam ne hazılıyorsun şifa mı

-ben: evt bugün barbekü soslu y var, sosu bana ait özel

-x youtube gurme: of ustam ağzımın suyu aktı hemen ver ağzıma

-ben: buyur tam ağzına layık

-x youtube gurme: hayatımda böyle y yemedim ımm nefis

kıssadan hisse bunlara y yi soslayıp versen mükemmel diyecekler. Hiç mi damak lezzetleri yok bu avellerin her gittikleri yer muhteşem, her yer özel. 40 yıllık yemek yanığı birikmiş tost makinasının o artıklarını kazısan fosil yakıt olarak kullanırsın adam bunda yapılan tostu yiyor, yok böyle bir tost diyor.

Usta yeni tuvalette attırdığı elleri ile menemen hazırlıyor o da mükemmel bunlara göre.

Bu kanallar sayesinde sulandırılmış salçanın cok özel bir sos oldugunu öğrendim.

Gurme: Abi senin bi de tarifini kimseye soylemedigin özel sosun varmis ondan da koyacak misin.

Usta: Koyacagam babam ayıpsen

G: Ustam sos harikaymış ne var bu sosta

U: Bim salçası var babam

G: Muthis bir sos bu ustam emeğine sağlık

Armutun iyisini yiyen bir kanal önerisi var mı?

"Ocağı yakıyorum:)"
"Tencereyi ocağa ekliyorum:)"
"Şimdi en sevdiğim ana geldim tadım yapacam bakalım nası olmuş:)"

Hatay Sandık İçi

hat.jpg

yarım avuç kadar porsiyonlara çok doyurucu demiyorlar mı bir de! Komple masayı sokasım geliyor.

Deli para kazanıyorlar.

İzmir’de bir tanesiyle çalışmıştım. Etkisi oluyor ama bir süre

millet bu videoları çok izliyor onlarda bunlardan prim yapıyor bence

hele ki yabancı biri türk yemeği veya şarkısı yorumluyor resmen beleş içerik adam için salak gibi milyonlar izleniyor bir de. direktmen dislike basıyorum tek tek tıklayıp

Şifa ilaç gibi kelimeleri görünce ya da duyunca kapattığım videolar

Geri
Üst Alt