- 16 Haziran 2010
- 190.912
- 133.657
- 6.478
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu listede ilk 10 biz oluruz tek takım olmasa.
Bot olduguna dair bir kanitin var mi yoksa totondan mi salliyorsun?Abi yine kötü ve negatif adam olacağım ama
Bot maalesef bu, bu tarz seylerle tatmin olmamamız lazım
Akıl ve mantıgım imkan vermiyor üstadBot olduguna dair bir kanitin var mi yoksa totondan mi salliyorsun?
Osimhen transferinde de 2 milyonu gecmisti mesela. Imkansiz diyorsun da bana oyle gelmiyor.Akıl ve mantıgım imkan vermiyor üstad
Tr’de hicbir yayın veya kanal anlık 3m izlenmez, akla mantıga aykırı
400-450 bini vardır maksimum, zaten sayi bir anda artmıştı o yayında
Youtube sadece TR'den mi izleniyor sanıyorsun yoksa sen.Akıl ve mantıgım imkan vermiyor üstad
Inandik tamamAbi gözünüzü seveyim yapmayin etmeyin, fbliler gibi olmayin
%1 bile ihtimali yok şu olayin, güc gösterisidir o ayri bir sey diyemem
YT verileriyle az cok hasir nesirim, benim mantigima tamamen aykiri
oğlum htalks bile anlık 250k izleniyor ne 400 450siAkıl ve mantıgım imkan vermiyor üstad
Bu şişkonun yayınları niye bu kadar çok tutuluyor Vasficimoğlum htalks bile anlık 250k izleniyor ne 400 450si
Hayranı oldugun fenerin taraftarinin bir çoğu bile o yayını izlemiştir.Akıl ve mantıgım imkan vermiyor üstad
Anlık degil total bu. Anlık en fazla 60 k falanoğlum htalks bile anlık 250k izleniyor ne 400 450si
eğlenceli herif osimhen uçak yayını 1.2 milyon izlenmiş eğer botsa haksız gelire neden youtube müdahale etmiyor meselaBu şişkonun yayınları niye bu kadar çok tutuluyor Vasficim
canlı yayında 240k kişi izliyor gördüm totalde 600k oluyor normal maç sonu yayınlarıAnlık degil total bu. Anlık en fazla 60 k falan