Haber Yüksel Yıldırım: "Allah'tan dün gece Fenerbahçe yenildi de kuş gibi rahatladım"

Kemal Özbaş

Ulubatlı Souness
Yüksel Yıldırım: "Allah'tan dün gece Fenerbahçe yenildi de üzerimizdeki baskı kalktı. Fenerbahçe dün gece yenmiş olsaydı, bugün bütün Fenerbahçe medyası beni arayıp 'Hadi bakalım göreceğiz. Şöyle yap, böyle yap' diyecekti. Kuş gibi rahatladım. Üzerimdeki yük kalktı. Sağ olsun Galatasaray işini halletti gibi." (Beyaz TV)

Yüksel Yıldırım: "Galatasaray maçına galibiyet için çıkacağız. Bence Samsun'u düşünmesin, Ali Sami Yen'de Antalya maçında tur atarsa daha iyi olur seyircisinin önünde. Çünkü biz Galatasaray'ı eli boş göndereceğiz diye çok iştahlıyız, istiyoruz yani."

1777323433952.webp

Dedikleri çıkıyor başkanın. Sane içimizden geçer demişti, geçti. Malesef puan kaybi

Herif 3 günde bir röportaj vermezse öleceğini zannediyor. Ulan bu kadar cehalet de fazla be.

Ne fener ne de trabzon galip gelemeyecegi icin her halukarda tur atacagiz zaten Bob..

Başkan her gün röportaj vermesen seviyoruz seni de abi hiç susmuyorsun ya sen. Pat küt konuşuyor bi de önü arkası yok

Geri
Üst Alt