Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hocam puan durumundaki yeriyle alakası yok yüksel yıldırımın açıklamalarının.Allahım yarabbim niye iki fazla puan toplayan her anadolu takımı başkanı saçma sapan açıklamalar yapıyor.
Yarın yenersek hakem diye ortalığı ayağı kaldıracak şimdiden söylüyorum hele..
Bu açıklamalarından rahatsız olan yoktur tahminim de geçen sene bizimle ilgili konuşurken söyledikleri ortada. E zaten sürekli konuşan ve boş konuşan bir adam olduğu da belli hani. Bugünkü maçta bizimkilerin 2 tane sarısı atlansın bak maçtan sonra neler söylüyor. Penaltı falan bile demiyorum sarı kart verilebilecek 2 tane pozisyon olsun sadece.Bu acıklamalardan rahatsız olan fblidir gayet yerinde demeçler
Bu açıklamalarından rahatsız olan yoktur tahminim de geçen sene bizimle ilgili konuşurken söyledikleri ortada. E zaten sürekli konuşan ve boş konuşan bir adam olduğu da belli hani. Bugünkü maçta bizimkilerin 2 tane sarısı atlansın bak maçtan sonra neler söylüyor. Penaltı falan bile demiyorum sarı kart verilebilecek 2 tane pozisyon olsun sadece.
Helal olsun. Yorumcu olsam şunu 50 kere söylerdim. Bizim muhabirlerde iş yokGerçekleri konuşmaya devam ediyor