Haber Yüksel Yıldırım: "İlk defa söylüyorum; Ali Sami Yen'e 3 puan için gideceğiz"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1764750400868.webp

Yüksel Yıldırım, "Samsunspor ile Galatasaray'ın maçı var; Ali Sami Yen'e geleceğiz. İlk defa söylüyorum; biz orada Galatasaray maçına mutlak galibiyet için çıkacağız. Ama yeneriz, yeniliriz 3 ihtimalli maç..." dedi.

Yüksel Yıldırım:

"Çıkacağız yine kendi oyunumuzu oynayacağız. Kimin ne yaptığı önemli değil bizim ne yapacağımız önemli. Eğer yine hakem oyunlarına kurban gitmezsek güzel bir maç olacak. Hedefimiz puan ya da puanlar almak. Galatasaray'dan ilk defa puan ya da puanlar almak"

"Beşiktaş, Alanya ve İzlanda'daki maçlarda iyi oynayıp, kazanamadık. Galibiyetleri kaçırdık. İnşallah Galatasaray'a karşı galip geliriz. Onların nerede olduğu bizi ilgilendirmiyor. Biz sezona başlamadan önce hedefimizi belirttik. Bu sezon ligde hedefimiz ilk 5'te olmak ve Avrupa'da da son 16'ya kalmak ve şu anda iki tarafta da hedeflerimiz doğrultusunda ilerliyoruz. Özellikle evimizde çok fazla puan vermemize rağmen ligde şu an beşinciyiz. Avrupa'da lideriz bundan daha iyisi de olamazdı açıkçası. İnşallah Ali Sami Yen'de şeytanın bacağını kıracağız, hedef 3 puan ya da en kötü yenilmemek"

Normal, birakin adam konussun. Bizim boyle pisirik yonetim olduktan sonra 2. lig takimlari bile gelirken boyle konusur.

Normal, birakin adam konussun. Bizim boyle pisirik yonetim olduktan sonra 2. lig takimlari bile gelirken boyle konusur.
Bide bu adama salıncak kardeşliği sürekli saldırıyor açıktan Galatasaraylı olduğunu söylediği için

Onlara karşı konuşup bize karşı bişey demezse yine tonla linç yer ondan konuşuyor

Zor mac olacagi kesin adam dogru konusmus cikariz oynariz ya yeneriz ya yeniliriz demis yani takimina güveniyor.

Artik bu adamin haber degeri olmamasi lazim yav. Her zaman ayni seyi yapiyor

La olum az sus lan bu nasıl bi açıklama daha önce ne için geldin. Çenene sokuyum senin gibi adamın ben

Ulan kek her büyük maç öncesi saçma sapan konuşuyorsun sonra da tehdit ettiler diyorsun acayip bir charsin

Türkiye en fazla korktuğum insan bu. takımı güçlü olması bir yana sinan engin gibi karizmatik

Geri
Üst Alt