Haber Yüksel Yıldırım: "Lütfen bugün hakemi daha çok konuşun"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1759691365292.webp

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım:

"Beraberlik üzüldük tabii ama bir puana kaldığımız için de sevinçliyiz."

"Ben ofsayta bir şey demiyorum ama orada ele çarpıyor, o bir kez gösteriliyor. Ardından penaltı, bize göre net penaltı. Top ele çarpıyor."

"Lütfen bugün hakemi daha çok konuşun. Golümüz iptal edildi. VAR, ofsayt için çağırmaz. Ne konuştular, çok merak ediyorum. Skriniar'ın pozisyonu da penaltı. Bu pozisyon İstanbul'da olsaydı bizim aleyhimize penaltı verilirdi. Anadolu takımları İstanbul büyüklerine karşı oynayınca hakemler korumacılık yapıyor."

ofsayt cizgisi cekılmedı yav nasıl bişey demıyon

ofsayta nasıl bişi demiyorsun yıldırım yüksel bey

ofsayt yok ortada

Yüksel Yıldırım: "Bu gece hakemi konuşun. Golümüz iptal edildi. VAR, ofsayt için çağırmaz. Ne konuştular, çok merak ediyorum. Skriniar'ın pozisyonu da penaltı."

pozisyon ofsayt ama eli hiç düzgün açıdan göstermedi şerefsizler. fener ceza sahasına girebilse bi penaltı da osururlardı.

Noldu lan canın mı yandı.

Galatasaray'ı ağzından düşürmüyordun itoğlu

Konusunla olmuyor, bu Külüp baskanlarin hic bir agirligi yokmu tff üzeri? Erken secime götürme gibi bir durum yokmu? Toplanin bes on külüp devirin bu düzeni

Bu adamın ipiyle kuyuya inmeyin

Yüksel Yıldırım: Büyük takımların kaybetmesi istenmiyor. İptal edilen golde top ele çarpıyor. Halil Umut Meler, geçen sene Galatasaray’a 3-2 yenildiğimiz maçta da bir penaltımızı vermemişti.

Adama helal olsun kulübünün haklarını savunuyor ,bizim kulübün armasina aylarca kufur ediliyor belki ihale alamam yada ceza yerim diye sesleri çıkmıyor alkoliklerin

Geri
Üst Alt