Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bilmediğimden soruyorum da bu geçirmemiş hali mi sürekli deprem oluyor anlaşılanBu olay egedeki fay hattını harekete geçirirse daha da tehlikeli bir noktaya evrilebilir.
Bilmediğimden soruyorum da bu geçirmemiş hali mi sürekli deprem oluyor anlaşılan
Volkanik hareketlerde iş farklı oluyor muhtemelen patlayacak.Küçük depremlerin olması enerji boşalımı için daha iyi değil miydi?
rahatladım dorugum sagolVolkan falan patlamaz zaten yuzlerce deprem ile o bölgedeki enerji atilimi gercekleşti. 4 civari depremler hafta sonuna kadar daha devam edip bitecektir
nerelerdeydin yahuVolkan falan patlamaz zaten yuzlerce deprem ile o bölgedeki enerji atilimi gercekleşti. 4 civari depremler hafta sonuna kadar daha devam edip bitecektir
Recep banladı ondan yoktum.nerelerdeydin yahu
valla orda takip ettim biraz dün - söylenen şuydu
Volkanik aktivite mi bunları tetikliyor
yoksa tektonik hareket olduğu için volkan olaylarıyla zaten alakası yok.
adayı tahliye ettiler diye biliyorum - hatta bir kaç ada sanırım.
ben banlamadım yeni ögrenıyom ban yedıgını dorukcumRecep banladı ondan yoktum.
Son 3-4 ayda Bursa ve Çanakkaleden başlayan bir deprem silsilesi egede yoğunlaştı. Volkanik aktivite değilse bile tektonik hareketleri sonrası iş oraya gidecektir. Bu biriken yogun sıkışmanin guclu bir sekilde atilmasi gerekecek. Yunanistanı ve Türkiyeyi bir bütün kabul etmek gerekiyor. Yeralti zenginligi fazla olsa da deprem anlaminda sanssiz bir cografya.
Erzincan, Adapazarı, Duzce, Hatay, Malatya bu bölgelerde olan depremler ve anadolu levhasindaki baskiyi batiya itti. Egede gerceklesecek deprem akabinde marmarayi da strese sokacak. Keske marmara da ege gibi 4-5 ile enerjisini biraz atabilse![]()
Banlayan gözükmüyor reis suçlu ilk ziyaret edendir misali fikir yuruttum tutmadıben banlamadım yeni ögrenıyom ban yedıgını dorukcum
İzmir'de miydin üstad sen?Yine fena sallandık.
Evetİzmir'de miydin üstad sen?
3.6 olmuş görünüyor yarım saat önce