- 1 Ağustos 2009
- 45.072
- 43.743
- 4.258
Eyvah
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Neden bu kdr bok bi döneme denk geldik ağabeyim.Ne diyon babacım ya![]()
Ben de çok soruyorum bu soruyu kendime.Neden bu kdr bok bi döneme denk geldik ağabeyim.
Vallaha belgeselde izlemiştim. Bilmem ne plastik akıntı diye tabir edilen bir olay var. Bayağı süratli şekilde deniz üstünden Ege kıyılarına kadar varabilir. Ayrıca patlama sonrası depremler, kül yağmuru filan bayağı etki eder. Çok büyük patlamada asit yagmurlari bile yagabilir. Hiç küçümsenmeyecek bir durum.Yanarrdağ patlaması ile Türkiye ye hiç birşey olmaz. Arada çok geniş bir deniz var.
Lav denize akıp söner. Böyle oluşmuş adalar var.Vallaha belgeselde izlemiştim. Bilmem ne plastik akıntı diye tabir edilen bir olay var. Bayağı süratli şekilde deniz üstünden Ege kıyılarına kadar varabilir. Ayrıca patlama sonrası depremler, kül yağmuru filan bayağı etki eder. Çok büyük patlamada asit yagmurlari bile yagabilir. Hiç küçümsenmeyecek bir durum.
napolin şehrinin altındaki ve kıyısındaki patlarsa Avrupa geberip gidiyor nerdeyse bu aradaYanarrdağ patlaması ile Türkiye ye hiç birşey olmaz. Arada çok geniş bir deniz var.
Lav demiyorum ben. Çok sıcak kül akıntısı. Deniz ustundede etkisini kaybetmeden bayagi mesafe kat ediyor.Lav denize akıp söner. Böyle oluşmuş adalar var.
Dün gece söyledikEyvah yeni bir volkanik dağ.
Yeni buz devri h.o.
alakası yok. izlandadki östrajfakul patlaması sonrası avrupanın şaftı kaymıştıYanarrdağ patlaması ile Türkiye ye hiç birşey olmaz. Arada çok geniş bir deniz var.
Lav demiyorum ben. Çok sıcak kül akıntısı. Deniz ustundede etkisini kaybetmeden bayagi mesafe kat ediyor.
Yanarrdağ patlaması ile Türkiye ye hiç birşey olmaz. Arada çok geniş bir deniz var.
Prof. Dr. Celal Şengör: Depremler Santorini Yanardağı kaynaklı. Santorini’deki yanardağ patlar ise hepimize Allah'a ısmarladık..
Vay, müthiş dağarcığı.zamanında halikarnassosda kahvede oturan aristoteles dedede aynısını söylemişti
paspas vs uranyumEkli dosyayı görüntüle 278135
Yunanistan'daki depremler ile ilgili sürekli bildirim gelince deprem uygulamasının chat'ine bir baktım volkanik dağı soğutmak isteyenler gördüm.
Mevzu o değil, kül bulutu sana mini buz devrini bile getirebilir, güneşi bir iki sene goremedigin durum bile oluşabilir sağlam bir volkan patlamasında. Daha öncesinde milattan sonra 500lerde 2 seneye yakın güneş isigi olmadığı için soğuk ve kıtlıktan çok ciddi bir nüfus kaybı var dünyada. Aktif bir patlama çok şeye gebe olur, havacılık biter zaten bu bölgede. Santorini volkaninin gücünü bilmiyorum ama yellowstone veya Napoli/Sicilya bölgesindeki süper volkan vs patlarsa o zaman bildiğimiz dünyaya elveda der, mad Max gibi dolaniriz hayatta kalirsakLav denize akıp söner. Böyle oluşmuş adalar var.