Yunanistan’daki Yangın Felaketi İçin Vicdansız Yorumlar

Taha Karadeniz

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
Bunlar her zaman vardı zaten yav. Sosyal medya sayesinde normalde hayatımıza almadığımız, arkadaş olmadığımız veya iletişim kurmadığımız insan tiplerini de görme fırsatı bulduk.

neden şaşırdığınızı merak ediyorum? Ne kadar istesemesekte her milletin böyle iğrenç faşistleri oluyor. Bu bugün çıkmadı, hep vardı. Özellikle son 100 yıldaki faşist liderlerle bunlar arttı.

Milliyetçi olmak kötü bir şey değil ama milliyetçiliği başka milletlere düşmanlık olarak görmek saçmalık. Bana göre milliyetçilik kendi milliyetinin daha iyi olmasını istemek ve bunun için çabalamak ama faşistlerin derdi başka.

tepki-5.jpg

nuff said

Her seferinde tekrar tekrar şaşırıyorum. Profilde Türk bayrağı, evlad-ı Osmanlı zırvaları falan ve de onlarca masumun yanmasına alkış tutmak. Twiti yürüyünce işini kaybetme korkusuyla geri vites yapanlar var bunlardan. Onlar daha da alçak tabi. Aşağılık yaratıklar.

Ulan ölenler arasında çoluk çocuk kadın var birsuru. Ne kadar aşağılık serefsiz bunlar yav. Politikacıların hainliklerini ve halki ayiramayacak kadar ilkel şerefsizler. Bunlarla aynı ülkede yasadigim için utanıyorum.

Ne diyeceğimi şaşırdım, böylesine ne denir, bela mı okunur, ne yapılır bilemedim.

Az önce bir çocuğun durumunu gösteren resimler gördüm, kocaman adamım ağlamamak için kendimi zor tuttum.

Bu tür mesajları yazanların acaba çoluğu çocuğu yok mu? Nerede kaldı insanlık, nerede kaldı insanı yaradandan ötürü sevmek?

Bir resim daha var, bir köpek tutmuş bir kediyi kurtarmaya çalışıyor. Hayvan bile merhametin ne olduğunu biliyor. Acaba böylesi köpeğin merhametinden utanır mı?

Son düzenleme:
Yunanlar sıkıntılı millet ama acının veya can kaybının üstünden böyle şeyler söylemek çok saçma.

Mesela bu video da çok saçma ama her milletin içinde var böyle tipler.

Iki üç kötü yorum yüzünden interneti duyar kasma duvarı yapmak baya mantıksız. Devletimiz baş sağili dilemiş ve uçakları İzmir'de hazır tutmuştur, asıl önemli olan budur zaten.

Sanal alemde anonim kimliğiyle istedigini yazabildigini sanan bir sürü kişi var. O yüzden böyle yorumlara fazla şaşırmamak lazım.

Bir kez daha başkaları adına utandım.

sent via GSC

Geri
Üst Alt