Yunanlar Duyurdu: Galatasaray, Omar Elabdellaoui'yi İstiyor

arap ırkından topçu almayın

041dgt3jvch41.jpg

Sozlesme sartlarinda anlasmisiz, artik oyuncunun tercihine kalmis diye bir seyler yazmis

Saracchi'yi de aylar once ilk bu kel yazmisti

Radyospor programcısı Özgür Sancar'ın elde ettiği bilgilere göre; Galatasaray, Olympiakos ile sözleşme uzatma konusunda anlaşma sağlayamayan Omar Elabdellaoui'yi kadrosuna kattı.

Bence doğru hamle,serbest kalacak Nampaly Mendy de alınmalı bence

Ben adami sag acik sandim😊 tam diyecektim bu adami niye aliyorsunuz calim atmiyor acik alan oyuncusu baktim sag bekmis cok dogru transfer ama linnesi satmak lazim iki yabanci sak bek luks yedege bir turk koymak lazim sangare gibi

Mariano tekniğinde değil ama çalışkan ve ortaları iyi.Beleşse iyi transfer olur.Bu alındıktan sonra Linnesle yollar ayrılmalı.Bekte 3 yabancı fazlalık olur.

Mariano yaşlandı falan filan. Şunu söylüyorum Mariano gittikten sonra en az 5 sene her sağ bek transferinde Mariano'yu arayacaz. Bunu şimdiden söyleyeyim.

Oyuncuyu tanımıyorum ancak bu yaşına kadar bir baltaya sap olamadıysa çekimserim. Sonuçta Olimpiyakos bizim seviyemizde değil

Hic izlemedigim bir oyuncu, manulonjon yazdigina gore ciddi ciddi ilgileniyoruz. Saracchi'yi de aylar once ilk o yazmisti.

Geri
Üst Alt