GSC Haber Yunus Akgün: "25 puan fark oldu yanılmıyorsam"

Arda Kerim

AT PAZARI
Yönetici
Moderatör
1743277773292.webp

Yunus Akgün: "Aslında çok konuşulacak bir şey yok. Çok üzgünüz. Taraftarımızdan özür diliyoruz ama morallerini bozmasınlar. Kalan her maçı kazanacağız ve mayısta şampiyon olacağız. Beşiktaş'ı tebrik ederim Türkiye'nin en büyük takımlarını yendiler. 25 puan fark oldu yanılmıyorsam. Taraftarımız hiç merak etmesin. Bugün onları üzdük ama mayısta sevinen biz olacağız."

Son düzenleme:
Ben bu çocuğa kızmam.
Taraftar gibi açıklama yapmış.

Basiretsiz yönetim, beceriksiz teknik heyet çıkıp konuşmalı.

Yaa hadi abicim haydi

Biz fb tarafyarımıyız lan bunları yiyelim

Önce Okan denen vasıfsız gidecek

Sonra yönetim

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sezon sonuna kadar bir puan bile kaybetmeden her maci kazanmasi lazim bu kadronun ama morata ve frankowski oynarsa olmaz

Özüne döndün bende senin hakkında özüme dönüyorum senden futbolcu mutbolcu olmaz anadolu topçususun. Sezon sonu umarım sende defolup gidersin

Yunus Akgün: "Aslında çok konuşulacak bir şey yok. Çok üzgünüz. Taraftarımızdan özür diliyoruz ama morallerini bozmasınlar. Kalan her maçı kazanacağız ve mayısta şampiyon olacağız. Beşiktaş'ı tebrik ederim Türkiye'nin en büyük takımlarını yendiler. 25 puan fark oldu yanılmıyorsam. Taraftarımız hiç merak etmesin. Bugün onları üzdük ama mayısta sevinen biz olacağız."
okandan öğrenmişler bu saçma açıklamaları

Ne çalıştınız 2 haftadır da bu kadar aciz bir oyun oynadınız. Ne değişecek haftaya sihirli değnek mi değecek

10 kisi kalmasak puan almistik
Derbi deplasmanlari zordur guzel laf koymus ek olarak bjk cok iplemiyoruz demek istemis

Ya sakatlik Yunusu bayagi etkiledi

Ya da bir dönem max performans verdi ve bu hali standart.
sakat sakat oynuyormuş.
ameliyat olacakmış sene sonu
levent tüzemen demişti bir kaç hafta önce.
topu sürecek hali yok . bir sıkıntı olduğu belli. sıradan bir formsuzluk gibi durmuyor.

rezil oyna sonra tribünlere oyna.sakatsan oynama ne yararın oldu oynadın da. senin yeirne oynatacak adam yoksa o kenardaki vasıfsız herifin suçu.

Geri
Üst Alt