- 6 Eylül 2014
- 93.082
- 64.085
- 4.488
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Vizyonsuzluk azizimO da birşey mi? 100 milyonluk Osimhen'i almışsın Konya'ya getirmişsin adama taş, çakmak vs atıyorsun. Keyifle yıldız futbolcuları izlesene tadını çıkarsana. Takımın yarı finale çıkmış yenilmiş olsa bile alkışlasana. Rakip tıkır tıkır top oynamış seni yenmiş tebrik edip alkışlasana. Yok amcak yamyam gibi saldırın. Ya bu kadar medeniyetten uzak bir toplum olamayız. Yıllar geçtikçe geriye gidiyoruz sanki.
Avatarımda Galatasaray formasıyla 7 Süper Lig, 4 Türkiye Kupası ve 6 Türkiye Süper Kupası şampiyonluğu yaşamış, şu an sekizinci lig şampiyonluğu ve beşinci Türkiye Kupası şampiyonluğuna ilerleyen bir Galatasaray efsanesi var. Kendisi aynı zamanda Galatasaray tarihinin en çok maça çıkan ikinci futbolcusu, Uruguay milli takımınınsa Godin, Suarez ve Cavani'den sonra en çok forma giyen dördüncü ismi.avatar msj uyumu olmus
direkt gol yediren, gole sebebiyet veren cinsten. Her saniye gol yedirecek gibi bir hali var.Avatarımda Galatasaray formasıyla 7 Süper Lig, 4 Türkiye Kupası ve 6 Türkiye Süper Kupası şampiyonluğu yaşamış, şu an sekizinci lig şampiyonluğu ve beşinci Türkiye Kupası şampiyonluğuna ilerleyen bir Galatasaray efsanesi var.
Benim tarafım Galatasaray'ın efsanelerinden yana. Tıpkı avatarımda yer alan Galatasaray efsanesi Nestor Fernando Muslera Micol gibi.
Canı isteyen Carlos Cuesta tarafında durabilir.
Canı sağolsun aslanımın. Kurtardıklarına sayarım. 14 yıllık emeği üç maçla silip atmam ben. Muslera'nın ne anlama geldiğini, Muslera gittiği zaman anlayacaksınız malesef.direkt gol yediren, gole sebebiyet veren cinsten. Her saniye gol yedirecek gibi bir hali var.
renktaşCanı sağolsun aslanımın. Kurtardıklarına sayarım. 14 yıllık emeği üç maçla silip atmam ben. Muslera'nın ne anlama geldiğini, Muslera gittiği zaman anlayacaksınız malesef.
Aynen. Ardı arkası kesilmeyen Konya ataklarında kaleye adeta duvar örerek ve kalesinde devleşerek Galatasaray tarihine adını altın harflerle yazdırdı sağolsun. Günay'ın forması müzeye kaldırılmalı hatta bugün.renktaş
bugun anladık günay oynayınca