GSC Haber Yunus Akgün: "Abdülkerim abi, Konya'ya para kazandırarak ayrılmış"

fatih-terim-depresyon.gif

O da birşey mi? 100 milyonluk Osimhen'i almışsın Konya'ya getirmişsin adama taş, çakmak vs atıyorsun. Keyifle yıldız futbolcuları izlesene tadını çıkarsana. Takımın yarı finale çıkmış yenilmiş olsa bile alkışlasana. Rakip tıkır tıkır top oynamış seni yenmiş tebrik edip alkışlasana. Yok ancak yamyam gibi saldırın. Ya bu kadar medeniyetten uzak bir toplum olamayız. Yıllar geçtikçe geriye gidiyoruz sanki.

O da birşey mi? 100 milyonluk Osimhen'i almışsın Konya'ya getirmişsin adama taş, çakmak vs atıyorsun. Keyifle yıldız futbolcuları izlesene tadını çıkarsana. Takımın yarı finale çıkmış yenilmiş olsa bile alkışlasana. Rakip tıkır tıkır top oynamış seni yenmiş tebrik edip alkışlasana. Yok amcak yamyam gibi saldırın. Ya bu kadar medeniyetten uzak bir toplum olamayız. Yıllar geçtikçe geriye gidiyoruz sanki.
Vizyonsuzluk azizim

Avatarımda Galatasaray formasıyla 7 Süper Lig, 4 Türkiye Kupası ve 6 Türkiye Süper Kupası şampiyonluğu yaşamış, şu an sekizinci lig şampiyonluğu ve beşinci Türkiye Kupası şampiyonluğuna ilerleyen bir Galatasaray efsanesi var. Kendisi aynı zamanda Galatasaray tarihinin en çok maça çıkan ikinci futbolcusu, Uruguay milli takımınınsa Godin, Suarez ve Cavani'den sonra en çok forma giyen dördüncü ismi.

Benim tarafım Galatasaray'ın efsanelerinden yana. Tıpkı avatarımda yer alan Galatasaray efsanesi Nestor Fernando Muslera Micol gibi. Sezon sonu beşinci yıldızı taktığımızda, o 5 yıldızın 1 buçuk yıldızı bu adam olacak.

Canı isteyen Carlos Cuesta tarafında durabilir.

Son düzenleme:
Konyalıların bizimle ve Apokerim ile derdi ne? Konya şampiyonluk mücadelesi verirken devre arasında zorla bize mi geldi adam ne yaptı? Akabinde Konya'da oynadığı bir maçta Konya'ya veya taraftarına karşı bir saygısızlığı mı oldu?

Saçma sapan tepkiler ya. İyiki 5 attık keşke 10 atsaydık.

O küfürler, atılan metal parçalar çok şerefsizceydi.

Öyle ya da böyle maçı provake etmeyen rakip ama misafir bir takımız orada. Bu ne nefret?

Avatarımda Galatasaray formasıyla 7 Süper Lig, 4 Türkiye Kupası ve 6 Türkiye Süper Kupası şampiyonluğu yaşamış, şu an sekizinci lig şampiyonluğu ve beşinci Türkiye Kupası şampiyonluğuna ilerleyen bir Galatasaray efsanesi var.

Benim tarafım Galatasaray'ın efsanelerinden yana. Tıpkı avatarımda yer alan Galatasaray efsanesi Nestor Fernando Muslera Micol gibi.

Canı isteyen Carlos Cuesta tarafında durabilir.
direkt gol yediren, gole sebebiyet veren cinsten. Her saniye gol yedirecek gibi bir hali var.

direkt gol yediren, gole sebebiyet veren cinsten. Her saniye gol yedirecek gibi bir hali var.
Canı sağolsun aslanımın. Kurtardıklarına sayarım. 14 yıllık emeği üç maçla silip atmam ben. Muslera'nın ne anlama geldiğini, Muslera gittiği zaman anlayacaksınız malesef.

Canı sağolsun aslanımın. Kurtardıklarına sayarım. 14 yıllık emeği üç maçla silip atmam ben. Muslera'nın ne anlama geldiğini, Muslera gittiği zaman anlayacaksınız malesef.
renktaş

bugun anladık günay oynayınca

renktaş

bugun anladık günay oynayınca
Aynen. Ardı arkası kesilmeyen Konya ataklarında kaleye adeta duvar örerek ve kalesinde devleşerek Galatasaray tarihine adını altın harflerle yazdırdı sağolsun. Günay'ın forması müzeye kaldırılmalı hatta bugün.

Not : Bu arada Günay'ı sever ve saygı duyarım. Örnek bir karakter. Ama Muslera'nın Galatasaray'a verdiklerinin karşısına Günay'ın Konya deplasmanı performansını koymak da ne bileyim.

Apoyu ve yunusu kınıyorum

Sen Konya gibi Türk futboluna başarılar kazandırmış, tarihi avrupa zaferleriyle dolu, oynadığı futbolla herkesi kendine hayran bırakan, Aykut Kocaman gibi bir değerin efsane olduğu, marka değerimiz Konyayı bırak gs ye git. Sonra ıslıklanınca da alınganlık yap

Sizi kınıyorum.

Lan siz kimsiniz lan. He? Bi de açıklama yapıyo bizimkiler yok 42 numara zart zurt. Lan bunlar ne anlar sen kime ne anlatıyorsun ya. Konya ekmeğinin neden bu kadar meşhur olduğunu anlayın artık

O küfür edip sahaya madde atanların çoğunun Konyaspor taraftarı olsa da aynı zamanda FB ve BJK taraftarı da oldukları malumdur. Kuyruk acısı büyük, her fırsatta salyalarını akıtıyorlar işte. Toplumun genel kalitesinin yansıması maalesef.

Geri
Üst Alt