Yunus Akgün, Adana Demirspor'a Kiralandı

Şu işi Fener yapsaydı 3 milyon euroya balon satış yapardı ...

İyi kamp geçirdiğini umuyorum , direk oynamaya başlar ve iş yapar umarım.

Gecen sene gitse belki simdi kadroya alternatif olarak geri dönmüs olurdu.

Saçlarından ziyade ayaklarını geliştirir umarım yoksa son şans

Asporda yunus için monacosporun Belçika ligindeki takımı için geçen sezon 1.8 milyon Euro'luk zorunlu satın alma ile kiralamak istendiği ve bizim kabul etmesinin söyledi. Ayrıca bu olay üzerine onyekuruyu monacospor erken çağırarak ceza kesmiş

Bana kalırsa alt liglere topcu kiralamak çok mantıksız. Alt liglerde mücadele çok fazla ama kalite yok. Maç boyu iki takım da debeleniyor. Adamın kendini geliştirmesi çok zor, pas yönünde geliştirmeye çalışsa pası alabilecek adam yok, adam geçmeye çalışsa hepsi balta direk ayağa giriyorlar, şutlarını geliştirecek desek defansı en az 8 kişi ile yapıyorlar ki uzaktan şut felan imkansıza yakın, orada tek öğrenebileceği şey sert müdehale ve sert müdehaleden kaçınmak olur. Onun yerine portekiz ana liginden bir takıma kiralamak , hollanda liginden bir takıma kiralamak çok daha mantıklı olur .

yunus ve artık genç denemeyecek oyuncular için diyorum zaten renktaş. Yunus belçikada yaşlı bile sayılır, Tielemans 17 yaşında döktürüyordu belçikada.

Bu cocuklarin cogu simarik. Alt ligleri takip eden birkac kisiyle konusmustum. Altyapimazdaki her oyuncuya hemen hemen teklifler varmis kiralik olarak. Cogu gitmeyi kabul etmiyormus. Bazisi istanbula yakin olsun istiyor bazilarinin ailesi fln izin vermiyor. Sikintili mevzular

bedelsizmi kiraladık acaba ? saçma olmuş bedelsiz gittiyse

Bu cocuklarin cogu simarik. Alt ligleri takip eden birkac kisiyle konusmustum. Altyapimazdaki her oyuncuya hemen hemen teklifler varmis kiralik olarak. Cogu gitmeyi kabul etmiyormus. Bazisi istanbula yakin olsun istiyor bazilarinin ailesi fln izin vermiyor. Sikintili mevzular
Bu olayı daha önce de okumuştum, kesinlikle bu olayı düzeltecek bir yol bulunmalı alt yapımızdaki çoğu yetenek yeteri kadar süre alamadığı için köreliyor.

Geç kalınmış bir hamle kendine iyi bakıp 25 maç oynayıp gelişerek gelir umarım buradan sıçramayı yapamazsa kaybolup gider ...

Geç kalınmış bir karar. Geçen sezon kiralanmalıydı.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt